Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Bolig+ Særrundvisning for Klubben

Realdania Byg Klubben giver nu alle medlemmer en unik mulighed for at opleve det nyopførte energineutrale, strømproducerende byggeri Bolig+, før dørene åbnes for offentligheden. Kom til preview, og hør arkitekt og projektleder i Realdania Byg, Jørgen Søndermark fortælle om den nyskabende etageejendom i Søborg

0,00 kr.

Klubpris: 0,00 kr.

Bolig+ er resultatet af store drømme; det er manifestationen af en vision om ville noget andet og mere med byggeriet; det er en 1:1 demonstration af, hvor langt man kan komme på nuværende tidspunkt, når man skal sammentænke energi og klima med økonomiske realiteter.

Bolig+ er Danmarks første reelt energineutrale hus, der producerer strøm til beboernes eget forbrug - og endda opført indenfor en almindelig byggeøkonomi. De første dogmer for konceptet blev nedfældet i 2005, og ti år senere er det første Bolig+ byggeri nu færdigt.

Helt eksklusivt tilbydes alle Realdania Byg Klubbens medlemmer nu at komme inden for før alle andre, når projektleder og arkitekt Jørgen Søndermark tager deltagerne med rundt i huset og fortæller om de unikke løsninger, dogmer og problematikker, der ligger bag bygningen Bolig+.

Program
Kl. 12.00 Arkitekt og projektleder Jørgen Søndermark tager deltagerne med rundt i huset og fortæller om processen.
Kl. 12.45 Arrangementet slutter

Kl. 13.00 Dørene åbnes og alle interesserede er velkomne.
Se mere om Åbent hus 

Mere om Bolig+ 
BOLIG+ skal vise, at der med en normal anlægsøkonomi kan skabes et reelt nulenergi-byggeri, som ikke kun går i nul på varme, men også producerer el til fx lys: I alt  1200 etagemeter fordelt på 10 lejligheder. Byggeriet er baseret på en række dogmer fremstillet ved Energycamp 05. Huset er tegnet af Arkitema Architechts i tæt samarbejde med MOE Rådgivende Ingeniører.  

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her