Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Bøger

2015

I alt 59 | Se alle
Næste

Bolig+ Særrundvisning for Klubben

Realdania Byg Klubben giver nu alle medlemmer en unik mulighed for at opleve det nyopførte energineutrale, strømproducerende byggeri Bolig+, før dørene åbnes for offentligheden. Kom til preview, og hør arkitekt og projektleder i Realdania Byg, Jørgen Søndermark fortælle om den nyskabende etageejendom i Søborg

Læs mere
Klubpris 0,00 kr.

På sporet af Jørn Utzon

Kom tættere på mennesket og arkitekten Jørn Utzon, når Realdania Byg Klubben besøger Utzon Center i Aalborg. Her fortæller arkitekt Lise Juel om samarbejdet med Utzon og restaureringen af Can Lis og udformningen af Utzon Center. Bagefter er der arkitekturvandring langs havnefronten. Arrangementet bliver til i samarbejde med Utzon Center

Læs mere
245,00 kr.
Klubpris 145,00 kr.

Utzon tema weekend i Aalborg

Kom tæt på en af det 20. århundredes største danske arkitekter, når Utzon Center og Realdania Byg Klubben går tæt på mennesket og arkitekten Jørn Utzon. To dage med foredrag, udstilling og arkitekturvandring og ophold på Radisson Blu Limfjord Hotel.

Læs mere
1.395,00 kr.
Klubpris 1.395,00 kr.

Utzons rejser

Hør udstillingschef Lasse Andersson fortælle om særudstillingen ”Travel, Thinking, Making” på Utzon Center, se udstillingen og lad indtrykkene synke ind med frokost i Restaurant Utzon Center.

Læs mere
295,00 kr.
Klubpris 195,00 kr.

Temadag om solceller på BOLIG+

I Søborg er Realdania Byg ved at opføre BOLIG+, landets første reelt energineutrale etageejendom - som også producerer energi til beboernes forbrug af strøm. Inden for en almindelig anlægsøkonomi bliver der bygget energivenligt, i høj arkitektonisk kvalitet og med sundt indeklima. Solceller skal levere den energi, der bringer huset i nul, og det har krævet et helt særligt anlæg med en række spændende løsninger, hvoraf flere er helt enestående og nyudviklede.

Læs mere
0,00 kr.
Klubpris 0,00 kr.

Kulturnat i København

Vær med, når Realdania slår dørene op på Jarmers Plads 2 i anledning af Kulturnatten i København 2015. Programmet vil løbende blive opdateret med flere aktiviteter og events. Vi glæder os til at se dig.

Læs mere
0,00 kr.
Klubpris 0,00 kr.

Indeklimaet to go

Kom til gå-hjem-møde om indeklimaet, når Realdania gennem foredrag og åben debat i en møderække sætter fokus på et af foreningens initiativer. Deltagelse er gratis men kræver tilmelding

Læs mere

Produktet kan ikke købes

Landstedet af Kay Fisker

Frem mod afslutningen af restaureringen af landstedet, som Kay Fisker tegnede i 1917, besøger Klubben huset i selskab med arkitekt og projektleder Frants Frandsen for at høre om de sidste mange måneders arbejde og om de sidste anstrengelser, før end huset står helt færdigt.

Læs mere
Klubpris 0,00 kr.

Rosenhuset - bag om restaureringen

4.840 liter spatelmasse, 14.400 tagsten, 1.200 kg kobber og meget mere. Mængden af materialer var overvældende, da Rosenhuset for fire år siden blev restaureret fra A til Z. I dag står den pompøse bygning, som den gjorde for 100 år siden, da den blev tegnet som et gesamtkunstværk af den danske arkitekt Anton Rosen og indrettet som administrationsbygning for en af Danmarks største bryggerivirksomheder, Tuborg.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 60,00 kr.

Meldahls rådhus i Fredericia- Væbnet for freden

Pro pace armatus står der på facaden af det gamle rådhus i Fredericia. Væbnet for freden betyder inskriptionen, der ganske præcist udtrykker Fredericias historiske betydning som forsvarsanlæg. På samme måde er rådhuset et udtryk for sin tid. Tegnet af arkitekt Ferdinand Meldahl og opført i 1860 som byens myndige og magtfulde råd-, ting- og arresthus.

Læs mere
160,00 kr.
Klubpris 60,00 kr.
I alt 59 | Se alle
Næste

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her