Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Bøger

2014

I alt 52

Det moderne køkken – fra arbejdsplads til familierum

Realdania Byg Klubben inviterer til foredrag om udviklingen af det moderne køkken – fra arbejdsstation til opholdsrum i selskab med professor, arkitekt og leder af Center for Boligforskning Claus Bech-Danielsen og arkitekt og projektleder Per Troelsen.

Læs mere
200,00 kr.
Klubpris 100,00 kr.

Kom til åbent hus i Bryghusprojektets showroom

Torsdag den 2. oktober fra kl. 14.00-18.00 holder Bryghusprojektet åbent hus i deres showroom.

Revymuseet og Riises landsted

Den danske revytradition er lang og stolt. Kendte og elskede skuespillere har sunget, grædt og grint på de skrå revy-brædder i over hundrede år. På Frederiksberg har Danmarks Revymuseum til huse i en af Realdania Bygs ejendomme. Klubben inviterer nu indenfor til et kig i huset og en rundvisning med musik, filmklip og gode historier.

Oplev Bryghusprojektet tæt på

Torsdag den 6. november fra kl. 14.00-18.00 holder Bryghusprojektet åbent i deres showroom.

OAJ efter restaureringen

Kom med Realdania Byg Klubben og arkitekt og projektleder i Realdania Byg Frants Frandsen på rundvisning i det 500 år gamle hus, hør om husets overgang fra byggeplads til arbejdsplads og det komplicerede arbejde med fremtidssikre et stykke enestående dansk bygningsarv.

Læs mere
100,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Besøg Bryghusprojektets showroom

Bryghusprojektet har indrettet et showroom på 2. sal i Fæstningens Materialgård. I deres showroom har du udsigt til byggegruben og du kan se deres udstilling med modeller, film, plancher og materialeprøver. Der er en omviser til stede, som kan besvare spørgsmål og guide dig rundt i udstillingen.

Charlottenborg - Kunstakademi siden 1754

Jacobsen, Exner, Meldahl, Gunnløgsson, Rosen, Heiberg, Bindesbøll, Willumsen – på tværs af stilarter, tidsaldre og bygningsværker har de ét tilfælles. Alle har de haft deres gang og første virke på Charlottenborg, Danmarks Kunstakademi. Tag med på rundvisning og hør om Charlottenborg – historien, bygninger og institutionen.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Mortensaften på herregården

Traditionen tro byder Nørre Vosborg derfor på gås, når medlemmerne inviteres indenfor i den 800 år gamle herregård til Mortensaften. Nyd et afslappende ophold i det vestjyske med god mad i historiske rammer til en særpris kun for medlemmer af klubben.

Varmings eget hus undervejs

Oplev ingeniøren Jørgen Varmings eget hus under restaurering og hør om det omfattende arbejde med at bevare og sikre det enestående hus’ mange originale detaljer.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Rundvisning i MiniCO2 Husene

Kom med på guidet rundvisning i MiniCO2 Husene. Undervejs fortæller projektleder Jørgen Søndermark om de CO2-reducerende tiltag og perspektiverne i projektet, der viser, at man kan reducere CO2-udledning ved opførelse, drift og vedligeholdelse af et typehus med 45 procent – uden at det koster mere end et traditionelt typehus.

Vildtophold på Nørre Vosborg

Få indblik i de særlige traditioner forbundet med jagt – mød jægerne, hør de gode historier og nyd en fantastisk vildtmiddag. Medlemmer af klubben inviteres til Nørre Vosborgs Vildtophold til særpris.

Bryghusprojektet undervejs

I selskab med Byggechef Ole Kongsbak fra Bryhusprojektet, inviterer Realdania Byg klubben indenfor til foredrag om byggeriet, bygningen og byrummet tegnet af den verdenskendte arkitekt Rem Koolhaas.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Miniferie på Nørre Vosborg – en pause fra hverdagen

Bryd hverdagen med en miniferie på herregården Nørre Vosborg. Medlemmer af Realdania Byg Klubben tilbydes nu ophold i uge 42 til en særpris.

Winemakers dinner og rundvisning i Oluf Bagers Gård

En af danske vinmageres "grand old men", Peter Vinding-Diers, kommer til winemakers dinner i restauranten i renæssancegården, hvor der serveres en fem retters menu til vinene. Før middagen tager historiker Johnny Wøllekær deltagerne med på rundvisning i Oluf Bagers Mødrene Gård og fortæller om den flamboyante storkøbmand og hans gård.

Læs mere
999,00 kr.
Klubpris 699,00 kr.

Om at vælge fortidens fremtid og vice versa

Hvordan beslutter arkitekter anno 2014 sig for, hvad der skal bevares, og hvad der skal væk, når de restaurer en gammel bygning? Hør arkitekten og projektlederen bag restaureringer som Nørre Vosborg og Odense Adelige Jomfrukloster, Frants Frandsen, fortælle om arbejdet med at gøre fortiden aktuel i en nutidig verden.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Rundvisning i Skagen Fyr

Projektleder i Realdania Byg Mads Falbe-Hansen viser rundt og fortæller om det forestående arbejde med at restaurere bygninger og omdanne Skagen Fyr til formidlingscenter for natur- og fugleliv.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

BOLIG+ undervej

I Søborg tæt ved København er Realdania Byg ved at bygge landets første aktivt energiproducerende, reelt energineutrale etageboligbyggeri. Besøg BOLIG+ med arkitekt og projektleder Jørgen Søndermark, som fortæller om projektets visioner, og hvordan de omsættes til virkelighed

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Ophold på Nørre Vosborg med Tor Nørretranders

Gå ikke glip af en spændende aften på Nørre Vosborg i selskab med Tor Nørretranders, der sætter fokus på det 'at være nær'. Overnat på herregården og nyd en herlig middag kreeret af slottes kokke.

Dansk design - en gammel stol

Tag med på Designmuseum Danmark, når udstillings- og samlingschef Christian Holmsted Olesen, fortæller om arven fra ”dansk design” og stiller spørgsmålet: Er dansk design bare en gammel stol, der står i vejen for nye danske møbeldesignere? Efterfølgende bydes på kaffe og kage og adgang til Designmuseum Danmarks udstilling.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 100,00 kr.

Møbelarkitekternes via sacra – fra SAS Royal Hotel til Finn Juhls hus

Svanen. Wing Chair. Poeten. Møbler kendt og elsket verden over. Tag med på en eksklusiv bustur fra SAS Royal Hotel til Finn Juhls eget hus og kom tæt på koryfæerne i dansk (møbel-)arkitekturs sidste guldalder.

Læs mere
250,00 kr.
Klubpris 200,00 kr.

Hindsgavl Slot 1814 – Danmark på afgrundens rand

Weekendophold 7.-8. februar på Hindsgavl Slot, hvor du kommer tæt på begivenhederne, der førte til tabet af Norge for 200 år siden. Nyd de samme eksklusive rammer, som Kong Frederik den 6. gjorde, da han i begyndelsen af 1814 opholdt sig på Hindsgavl Slot og måtte overveje det danske riges fortsatte beståen. Pris per person i dobbeltværelse kr. 1.250,- Bestil senest den 19. januar.

Læs mere
1.250,00 kr.
Klubpris 1.250,00 kr.

Juhl, Jacobsen og den sidste guldalder – weekendophold 26.-28. september

Finn Juhl og Arne Jacobsen var blandt den håndfuld uovertrufne danske arkitekter, som i tiden fra 1930erne til 1960erne var med til at skabe de møbler og bygningsværker, der gjorde dansk design verdensberømt. Tag med på weekendophold i København og kom tæt på tiden, der er blevet kaldt den sidste guldalder i dansk arkitektur.

Læs mere
1.995,00 kr.
Klubpris 1.995,00 kr.

Miniferie på Nørre Vosborg – en pause fra hverdagen

Bryd hverdagen med en miniferie på herregården Nørre Vosborg. Medlemmer af Realdania Byg Klubben tilbydes nu ophold i ugerne 7 og 8 til en særpris.

Rundvisning i AJ eget hus

Arne Jacobsens eget hus er et ikon i dansk arkitekturhistorie. Villaen er Jacobsens første eksempel på et hus inspireret af den internationale funktionalisme. Se huset i selskab med arkitekt og projektleder i Realdania Byg Per Troelsen.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Oluf Bagers Mødrene Gård og Realdania Byg

Lad underdirektør i Realdania Byg Peter Kjølby tage dig med rundt i Oluf Bagers Mødrene Gård i Odense, hvor lysekroner, hæve-sænkeborde og en teaterkulisse udgør rammen om Realdania Bygs daglige arbejde med at bevare og udvikle arkitektur.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Knud Friis eget hus

Tag med klubben på besøg i aarhusarkitekten Knud Friis eget hus fra 1958 og oplev den milde brutalists eget hjem i selskab med arkitekt og projektleder i Realdania Byg, Frants Frandsen.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Rundvisning i MiniCO2 Husene

Kom på guidet rundvisning i MiniCO2 Husene. Undervejs fortæller projektleder Jørgen Søndermark om de CO2-reducerende tiltag og perspektiverne i projektet, der viser, at man kan reducere CO2-udledning ved opførelse, drift og vedligeholdelse af et typehus med 45 procent – uden at det koster mere end et traditionelt typehus. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Stil skarpt! Tag bedre billeder af historisk arkitektur - Oluf Bagers Mødrene Gård

Realdania Byg Klubben inviterer på fotosafari i Oluf Bagers Mødrene Gård i Odense med arkitekturfotograf Helene Høyer Mikkelsen, som giver en praktisk indføring i, hvordan du kan blive bedre til at tage billeder af arkitektur.

Læs mere
250,00 kr.
Klubpris 150,00 kr.

Tvedes rådhus i Sorø – arkitektur og samtid

Kom med Realdania Byg Klubben på rundvisning Tvedes rådhus i selskab med historiker og formand for Sorø Bevaringsforening Helge Torm og arkitekt og projektleder i Realdania Byg Per Troelsen.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

DOKK1 undervejs – Multimediehus på Århus Havn

På Honnørkajen i Århus opfører Realdania Byg i disse år Europas største og mest avancerede fuldautomatiske p-anlæg. Tag med Klubben bag facaden, hør mere om den ingeniørmæssige kæmpebedrift og vær med til at teste anlægget.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Tang, tang, tang – fra tag til tallerken

Kosmetik, byggemateriale eller fødevare. Tang kan udnyttes på mange måder. Vi ser nærmere på den alsidige tang – fra Realdania Bygs moderne tanghus på Læsø til tang som grøntsager fra havet. Undervejs bliver der mulighed for at smage, røre og dufte tang.

Læs mere
225,00 kr.
Klubpris 125,00 kr.

En på lampen – provoen Poul Henningsen

Multikunstner, kritiker, debattør, arkitekt, designer, byplanlægger og stadig aktuel provokatør. Gennem foredrag og musik sætter Realdania Byg Klubben spot på multitalentet Poul Henningsen i selskab med forfatter Hans Hertel og Nina Raaschous Jazzkvartet.

Læs mere
250,00 kr.
Klubpris 150,00 kr.

Sommerpicnic på Esken

Årets sommerpicnic går denne gang til det vestsjællandske, når vi besøger Esken – Svenn Eske Kristensens eget sommerhus i selskab med arkitekt og projektleder i Realdania Byg, Frants Frandsen, og museumsinspektør Lisbeth Hollensen fra Forstadsmuseet. Vi indtager frokosten i det grønne.

Læs mere
200,00 kr.
Klubpris 100,00 kr.

Bryghusprojektet undervejs

Tag med til Bryghusprojektet og hør om første etape af det enorme byggeri, der på dette tidspunkt især er præget af store gravemaskiner, boregrej til etablering af afstivning og sikring af huset samt den begyndende udførelse af passagen gennem huset.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Hindsgavl Festival 2014

I tolv dage forvandles det smukke Hindsgavl Slot til et musikalsk sammenhold til lyden af klassiske værker udført af nogle af de bedste solister, ensembler og komponister i Europa. Deltag til særpris med Realdania Byg Klubben og spar op til 16 procent.

Sommerferie på Nørre Vosborg

Hold sommerferie på herregården Nørre Vosborg. I juli og august måned tilbydes medlemmer af Realdania Byg Klubben sommerophold til særpris.

Romersk arkitektur i Danmark

Hør Carsten Thau, idéhistoriker og professor ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole, berette om, hvordan de mange studierejser til Rom foretaget af danske toneangivende arkitekter som C.F. Harsdorff, C.F. Hansen og M.G. Bindesbøll i 1700- og 1800tallet satte spor i den danske arkitektur.

Læs mere
245,00 kr.
Klubpris 175,00 kr.

100 år i Rosenhuset – historien om Tuborg

Tag med Klubben til Rosenhuset, når vi lukker op for Tuborgs historie, krydret med anekdoter fra livet i huset og billeder fra fortiden. Efterfølgende er der rundvisning i huset, og vi slutter af med en kold øl i husets hall.

Læs mere
175,00 kr.
Klubpris 75,00 kr.

Stil skarpt! Tag bedre billeder af moderne arkitektur - Bispebjerg Bakke

Realdania Byg Klubben inviterer på fotosafari på Bjørn Nørgaards Slangen på Bispebjerg Bakke i København med arkitekturfotograf Helene Høyer Mikkelsen, som giver en praktisk indføring i, hvordan du kan blive bedre til at tage billeder af arkitektur.

Læs mere
250,00 kr.
Klubpris 150,00 kr.

Åbent hus i MiniC02 Husene

Kom og oplev MiniCO2 Typehuset, Kvotehuset, Det Foranderlige Hus, Det Vedligeholdelsesfri Hus - fornyelse, Det Vedligeholdelsesfri Hus - tradition og Upcycle House. Seks nye huse der viser, hvordan man kan begrænse CO2-udledningen i huse. Åbent hus i to dage. Arrangementet er gratis og kræver ikke tilmelding.

Indvielse af Hack Kampmanns amtmandsbolig i Hjørring

Realdania Byg Klubben inviterer medlemmerne til den lukkede indvielse af Hack Kampmanns Amtmandsbolig i Hjørring som afslutning på restaureringen. Oplev det statelige hus i selskab med arkitekterne, hør taler og modtag et eksemplar af Realdania Bygs udgivelse om huset.

J.F. Willumsens ateliervilla

J.F. Willumsens ateliervilla i Hellerup er et unikt arkitektonisk værk fra den mange-facetterede kunstners hånd og et enestående udtryk for skønvirkestilen. For første gang i fem år kan du nu i selskab med klubben få et kig indenfor i selskab med arkitekt Jens Baumann

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Nørre Vosborg i stormflodens time

Realdania Byg Klubben sætter fokus på Nørre Vosborg og havet med to dages ophold på herregården med vandring og foredrag ved lektor Kristian Dalsgaard ved Geologisk institut ved Aarhus Universitet, besøg på Strandingsmuseet i Thorsminde, god mad og fantastiske omgivelser. Pris per person i dobbeltværelse kr. 1.895,-

Læs mere
1.895,00 kr.
Klubpris 1.895,00 kr.

Arkitekten Hack Kampmann - Café Hack og Aarhus Teater

Realdania Byg Klubben inviterer indenfor på Café Hack i Aarhus til foredrag om arkitekten Hack Kampmann ved kgl. bygningsinspektør og arkitekt Niels Vium og efterfølgende rundvisning på Aarhus Teater - et af Kampmanns hovedværker. Klubben byder på kaffe og kage til foredraget.

Læs mere
199,00 kr.
Klubpris 99,00 kr.

Pinseophold på Nørre Vosborg

Byd pinsesolen op til dans på herregården Nørre Vosborg og nyd et par dejlige dage i historiske omgivelser, når Herregården Nørre Vosborg inviterer Realdania Byg Klubbens medlemmer til pinseophold til en særpris.

Påskeophold på herregården

I anledning af påsken inviterer herregården Nørre Vosborg Realdania Byg Klubbens medlemmer til et to-dags ophold med hjemmebag, påskemiddag og overnatning til en særlig pris.

Lys over Skagen - miniferie

Tre kilometer nord for Skagen by kiler Skagen Fyr sig 46 meter ret op i den vidtstrakte himmel, som Krøyer, Ancher, Tuxen og de andre skagensmalere så virtuost manede frem. Tag med på miniferie og oplev lyset over Skagen – fra fyrtårnets top til skagensmaleren Laurits Tuxens palet. Pris per person i dobbeltværelse kr. 1.795,-

Læs mere
1.795,00 kr.
Klubpris 1.795,00 kr.

Rundvisning i Exners eget hus

Nu inviteres offentligheden for første gang indenfor i det hus, som Inger og Johannes Exner opførte til sig selv i 1963. Huset regnes som et markant værk inden for dansk boligbyggeri fra midten af 1900-tallet. Oplev huset i selskab med arkitekt Karen Exner, der er vokset op i huset.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Varmings eget hus før restaureringen

For første gang åbnes Varmings eget hus for offentligheden. Tag med når Realdania Byg Klubben besøger Varmings eget hus før restaureringen går i gang i selskab med projektleder i Realdania Byg Mads Falbe Hansen.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Godsbanen i Aarhus

Realdania Byg Klubben inviterer på fotosafari på Godsbanen i Aarhus med arkitekturfotograf Helene Høyer Mikkelsen, som giver en praktisk indføring i, hvordan du kan blive bedre til at tage billeder af arkitektur

Læs mere
250,00 kr.
Klubpris 150,00 kr.

Åbent hus i Exners eget hus

Kom inden for i det banebrydende hus, som arkitekterne Inger og Johannes Exner tegnede til sig selv i 1961, når Realdania Byg en enkelt dag åbner dørene til huset for offentligheden for at markere, at huset er indgået i Realdania Bygs portefølje af umistelige ejendomme.

Odense Adelige Jomfrukloster efter restaureringen

Kom med Realdania Byg Klubben og arkitekt og projektleder i Realdania Byg Frants Frandsen på rundvisning i det 500 år gamle hus, hør om husets overgang fra byggeplads til arbejdsplads og det komplicerede arbejde med fremtidssikre et stykke enestående dansk bygningsarv. SE EKSTRA ARRANGEMENT KL. 15

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.
I alt 52

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her