Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Varmings eget hus undervejs

Oplev ingeniøren Jørgen Varmings eget hus under restaurering og hør om det omfattende arbejde med at bevare og sikre det enestående hus’ mange originale detaljer.

150,00 kr.

Klubpris: 50,00 kr.

Se rundvisning kl. 14.30
Se rundvisning kl. 16.00

Utzons Operahus i Sydney, Jacobsens rådhus i Aarhus, og Speckelsens triumfbue i Paris – ingeniørerne Steensen og Varming har siden firmaets start i 1933 været med helt fremme i arkitekturens superelite med værker hyldet og fremhævet som det ypperligste. At Varmings evner også kunne oversættes til mindre skala opleves i hans eget hus fra 1952 i Gentofte, der er skabt i et frugtbart samarbejde med arkitektparret Koppel og kendt som et mesterværk i dansk parcelhusbyggeri

Realdania Byg købte huset i 2013 og er ved at gennemføre en nænsom restaurering, der især går ud på at bevare de mange originale detaljer huset endnu rummer og samtidig optimere huset til et fremtidigt liv. Klubben besøger huset, mens processen endnu er i gang, i selskab med projektleder i Realdania Byg, Mads Falbe Hansen.

Program 
13.00 Projektleder i Realdania Byg Mads Falbe
          Hansen tager deltagerne med rundt i huset 
          og fortæller om restaureringsprocessen. 
14.00 Arrangementet slutter. 

Der afholdes tre arrangementer på dagen.

Læs mere om Varmings eget hus

Tilmelding 
Der er begrænset antal pladser og tilmelding er nødvendig. Max 2 pladser pr arrangement pr medlem undtaget erhvervsmedlemmer.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her