Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

OAJ efter restaureringen

Kom med Realdania Byg Klubben og arkitekt og projektleder i Realdania Byg Frants Frandsen på rundvisning i det 500 år gamle hus, hør om husets overgang fra byggeplads til arbejdsplads og det komplicerede arbejde med fremtidssikre et stykke enestående dansk bygningsarv.

100,00 kr.

Klubpris: 50,00 kr.

UDSOLGT - SE VORES EKSTRA RUNDVISNING HER

Kom med arkitekt og projektleder i Realdania Byg Frants Frandsen på rundvisning, se det historiske hus og hør om Odense Adelige Jomfruklosters forvandling fra byggeplads til arbejdsplads
SE

I fem år har arkitekter, tømrere, murere og malere haft sin gang det historiske hus. Siden Realdania Byg afsluttede restaureringen sidste år, har huset været arbejdssted for ansatte på Syddansk Universitet. På rundvisningen i den 500 år gamle bygning hører vi om husets overgang fra byggeplads til arbejdsplads og det komplicerede arbejde med at sikre dette stykke enestående dansk bygningsarv for fremtidige generationer.

Program 
16.30 Rundvisning ved arkitekt og projektleder
          i Realdania Byg Frants Frandsen. 
17.30 Arrangementet slutter.

Restaurering af Odense Adelige Jomfrukloster 
Huset har gennemgået en gennemgribende restaurering, der især koncentrerede sig om at bevare og skabe sammenhæng mellem bygningens mange historiske lag. Det er sket på baggrund af omfattende undersøgelser af hovedhusets meget delikate og skrøbelige interiører, der i hovedtræk stod uforandrede i de historiske lag, men i stærkt forfald.

I hovedhuset var udgangspunktet en konservatormæssig blotlægning af overflader og en efterfølgende, differentieret istandsættelse relateret til de enkelte rums identitet i tid og historie. Navnlig 1. salens vægge og især træværkets dekorationsbemalinger fra 1700 og 1800 tallet var en restaureringsmæssig udfordring.

Læs mere og se fotos fra Odense Adelige Jomfrukloster

Tilmelding 
Der er begrænset antal pladser og tilmelding er nødvendig. 
Max 2 pladser pr arrangement pr medlem undtaget erhvervsmedlemmer.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her