Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Rundvisning i MiniCO2 Husene

Kom med på guidet rundvisning i MiniCO2 Husene. Undervejs fortæller projektleder Jørgen Søndermark om de CO2-reducerende tiltag og perspektiverne i projektet, der viser, at man kan reducere CO2-udledning ved opførelse, drift og vedligeholdelse af et typehus med 45 procent – uden at det koster mere end et traditionelt typehus.

Klubpris:

Kom med på guidet rundvisning i MiniCO2 Husene. Undervejs fortæller projektleder Jørgen Søndermark om de CO2-reducerende tiltag og perspektiverne i projektet, der viser, at man kan reducere CO2-udledning ved opførelse, drift og vedligeholdelse af et typehus med 45 procent – uden at det koster mere end et traditionelt typehus

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Program 
14.00   Rundvisning ved projektleder Jørgen Søndermark. 
16.00   Arrangementet slutter.

Om MiniCO2 Husene 
Realdania Byg har opført seks enfamiliehuse i Nyborg, som hver på sin måde viser, hvordan man kan begrænse C02-udledningen i forskellige faser af en bygnings levetid.

Fem af husene undersøger eksperimentelt forskellige veje til reduktion af CO2-udledning. Ét hus er opført af genbrugsmaterialer, et andet har en beskyttende facade af glas og står på pæle, mens et tredje har et vældigt tagudhæng og teglstensmure, der er en halv meter tykke. Ét har facadepartier og vægge, som kan flyttes i takt med beboernes skiftende livsforhold, og i et andet hjælper husets udformning og teknik aktivt med at gøre beboernes egen adfærd smartere. Det sjette hus - MiniCO2 Typehuset - samler disse erfaringer i et kommercielt bæredygtigt og skalerbart typehus.

Læs mere om MiniCO2 Husene

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her