Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Bøger

2014

I alt 52 | Se alle
Næste

Det moderne køkken – fra arbejdsplads til familierum

Realdania Byg Klubben inviterer til foredrag om udviklingen af det moderne køkken – fra arbejdsstation til opholdsrum i selskab med professor, arkitekt og leder af Center for Boligforskning Claus Bech-Danielsen og arkitekt og projektleder Per Troelsen.

Læs mere
200,00 kr.
Klubpris 100,00 kr.

Kom til åbent hus i Bryghusprojektets showroom

Torsdag den 2. oktober fra kl. 14.00-18.00 holder Bryghusprojektet åbent hus i deres showroom.

Revymuseet og Riises landsted

Den danske revytradition er lang og stolt. Kendte og elskede skuespillere har sunget, grædt og grint på de skrå revy-brædder i over hundrede år. På Frederiksberg har Danmarks Revymuseum til huse i en af Realdania Bygs ejendomme. Klubben inviterer nu indenfor til et kig i huset og en rundvisning med musik, filmklip og gode historier.

Oplev Bryghusprojektet tæt på

Torsdag den 6. november fra kl. 14.00-18.00 holder Bryghusprojektet åbent i deres showroom.

OAJ efter restaureringen

Kom med Realdania Byg Klubben og arkitekt og projektleder i Realdania Byg Frants Frandsen på rundvisning i det 500 år gamle hus, hør om husets overgang fra byggeplads til arbejdsplads og det komplicerede arbejde med fremtidssikre et stykke enestående dansk bygningsarv.

Læs mere
100,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Besøg Bryghusprojektets showroom

Bryghusprojektet har indrettet et showroom på 2. sal i Fæstningens Materialgård. I deres showroom har du udsigt til byggegruben og du kan se deres udstilling med modeller, film, plancher og materialeprøver. Der er en omviser til stede, som kan besvare spørgsmål og guide dig rundt i udstillingen.

Charlottenborg - Kunstakademi siden 1754

Jacobsen, Exner, Meldahl, Gunnløgsson, Rosen, Heiberg, Bindesbøll, Willumsen – på tværs af stilarter, tidsaldre og bygningsværker har de ét tilfælles. Alle har de haft deres gang og første virke på Charlottenborg, Danmarks Kunstakademi. Tag med på rundvisning og hør om Charlottenborg – historien, bygninger og institutionen.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Mortensaften på herregården

Traditionen tro byder Nørre Vosborg derfor på gås, når medlemmerne inviteres indenfor i den 800 år gamle herregård til Mortensaften. Nyd et afslappende ophold i det vestjyske med god mad i historiske rammer til en særpris kun for medlemmer af klubben.

Varmings eget hus undervejs

Oplev ingeniøren Jørgen Varmings eget hus under restaurering og hør om det omfattende arbejde med at bevare og sikre det enestående hus’ mange originale detaljer.

Læs mere
150,00 kr.
Klubpris 50,00 kr.

Rundvisning i MiniCO2 Husene

Kom med på guidet rundvisning i MiniCO2 Husene. Undervejs fortæller projektleder Jørgen Søndermark om de CO2-reducerende tiltag og perspektiverne i projektet, der viser, at man kan reducere CO2-udledning ved opførelse, drift og vedligeholdelse af et typehus med 45 procent – uden at det koster mere end et traditionelt typehus.

I alt 52 | Se alle
Næste

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her