Log ind

Log ind info

Winemakers Dinner og ophold på Hindsgavl Slot

Klubbens medlemmer inviteres til Winemakers Dinner Ophold på Hindsgavl Slot. Mød Delas Frère - et af Rhônesdalens mest moderne vinerier - hør vinhusets historie og nyd en lækker menu tilpasset et flot udvalg af husets vine alt sammen i Hindsgavl Slots smukke omgivelser.

Produktet kan ikke købes

Særpris til Realdania Byg Klubben 1245 ,-

Hindsgavl Slot inviterer klubbens medlemmer til Winemakers Dinner Ophold med vinhuset Delas Fréres til særpris. Delas Fréres blev grundlagt i 1835 og fremstår i dag som et af de mest moderne vinerier i Rhônedalen. Nyd en afslappende weekend med på det smukke fynske slot krydret med god mad og gode vine, når Etienne Défossé fra Delas Fréres fortæller om vinhuset, deres historie og årsagen til deres succes. Hindsgavl Slot byder på en lækker fem-retters menu og hertil serveres udvalgte vine fra Delas Fréres. 

Pris 
Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 1.245,-
Enkeltværelse tillæg på kr. 200,- 

Program
Fredag
13.00 Tjek ind.
14.00 Guidet tur i parken.
18.30 Middag og foredrag med Etienne Défossé fra Delas Fréres.

Lørdag
8-10 Morgenbuffet.

Sådan bestiller du 
Kontakt Hindsgavl Slot på telefon  64 41 88 00, oplys om medlemskab af Realdania Byg Klubben, og spørg efter tilbuddet med Winemakers Dinner Ophold.

Menu 
Apéritif 
Rodfrugtschips & grissini med tapenade & pesto 
2011 Tavel, Delas Fréres La Comballe 

Forret 
Dampet helleflynder på spinat sauté med kørvelsauce & fleuron 
2011 Selection Delas Viognier, Delas Fréres VdP 

Hovedret 
Stegt oksemørbrad med skorzonnerrod, forårsløg, sauce mystique & pommes fondant 
2010 Cotes-du-Ventoux, Delas Fréres AOC 87 POINTS i The Wine Advocate 88 POINTS i The Wine Spectator 

Efterret
Udvalg af franske oste med oliven, hjemmesylt & slottets knækbrød 
2010 Hermitage, Delas Fréres Domaine des Tourettes 96 POINTS i The Wine Advocate 2010 Vacqueyras, Delas Fréres AOC 89 POINTS i The Wine Advocate 

Dessert 
Creme brûlée med syrlig passionsfrugtsorbet 
Muscat de Beaumes de Venise, Delas Fréres AOC

Kaffe & Chokolade

Huset Delas Fréres
Delas Frères blev grundlagt i 1835 i Saint Jean Muzols, der ligger i hjertet af Saint-Joseph. I 1977 blev huset overtaget af det anerkendte Champagnehus, Champagne Deutz, og med en god kapitalindsprøjtning har man i løbet af en årrække fornyet al vinifikationsudstyret og deslige, så Delas Frères i dag fremstår som et af de mest moderne vinerier i Rhônedalen. En af årsagerne til Delas’ store succes går tilbage til 1997, hvor den unge ønolog, Jacques Grange, blev ansat. Jacques Grange er født og opvokset i Bourgogne, og han har gennem sin relativt korte karriere været stærkt medvirkende til den renæssance, Rhône-distriktet har haft, og han er samtidig manden bag flere af distriktets 100 points-vine. Siden Jacques’ entré i Delas’ kældre, er der på det nærmeste sket en revolution med vinene, og efter tidligere at have stået i skyggen af store huse som Guigal, er Delas Frères nyere årgange kommet med i Rhône-områdets fornemste vin elite. Og ikke nok med det – de er samtidig i et langt mere rimeligt prisleje.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem