Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Utzons Romerhus ekstra rundvisning

Arrangementer er gratis og kun for medlemmer. I anledning af afslutningen på restaureringen af den verdensberømte arkitekt Jørn Utzons Romerhus inviteres medlemmerne eksklusivt til en rundvisning med arkitekt og projektleder i Realdania Byg, Per Troelsen. Hør om processen og oplev huset nænsomt restaureret.

Kun for medlemmer

I anledning af afslutningen på restaureringen af den verdensberømte arkitekt Jørn Utzons Romerhus inviteres medlemmerne eksklusivt til en rundvisning med arkitekt og projektleder i Realdania Byg, Per Troelsen. Hør om processen og oplev huset nænsomt restaureret 

Romerhusene, der består af 60 gårdhavehuse, er et af de første eksempler i landet på tæt-lav-bebyggelse. Det er opført sidst i 50'rne, og netop dette hus stod ved Realdania Bygs overtagelse utrolig velbevaret men træt og slidt efter et langt liv. 

Gennem to år har arkitekter og håndværkere knoklet på for at give huset nyt liv; ovn, wc. og dårligt træ er udskiftet, garagen er ført tilbage til husets udgangspunkt, og vægge, vinduer, rumforløb, m.m. er bevaret, eftergået og frisket op således, at huset nu står klar til at tage imod en ny familie. Medlemmerne inviteres indenfor før den officielle indvielse til fire rundvisninger. 

Program
 
13.00 Arkitekt Per Troelsen fortæller om arbejdet med huset,
          og herefter kan deltagerne frit gå på opdagelse i huset. 
13.45 Arrangementet slutter. 

Tilmelding
 
Der er begrænset antal pladser og tilmelding er nødvendig. Max 2 pladser pr arrangement pr medlem. Realdania Byg Klub Erhverv max 10 pladser pr arrangement.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her