Log ind

Log ind info

Picnic - Bryghusprojektet

Klubben inviterer dig nu helt ind under huden på Bryghusprojektet og processen fra de første ideer til det første spadestik. Vi slutter af med en picnic i den historiske urbane oase Fæstningens Materialgård.

199,00 kr.

Klubpris: 99,00 kr.

I København opføres Bryghusprojektet – et stort byggeri med boliger, erhverv, udstillinger, legeplads, café, og meget mere tegnet af den hollandske stjernearkitekt Rem Koolhaas og tegnestuen OMA. De første ideer til huset blev skitseret for mere end fire år siden. I 2012 kom så de første små fysiske tegn på det kommende byggeri, da omlægningen af ledninger og kabler blev igangsat, og i 2013 tages endelig byggeriets første spadestik

Men fra ideen opstår til den første spade stikkes i jorden pågår en lang proces, hvor ideer skal forvandles til virkelighed; hvor arkitekter, ingeniører, bygherre, rådgivere, myndigheder og flere skal udarbejde husets juridiske, økonomiske og arkitektoniske fundament. Men hvad indebærer dette? Hvilken proces er gået forud for selve byggeriet af Bryghusprojektet? Og Hvad er næste træk?

Klubben inviterer dig nu helt ind under huden på Bryghusprojektet og processen fra de første ideer til det første spadestik i selskab med civilingeniør og projektchef hos Realdania Byg, Peter Fangel Poulsen, og byggechef og bygningskonstruktør med MBA, Ole Kongsbak. Arrangementet afsluttes i den lukkede gårdhave på Fæstningens Materialgård, huset kommende nabo og projekthotel, der danner en historisk, grøn oase for en sommerpicnic.

Program
11.00 Mødes ved indgangen til FM. Præsentation af 
          foredragsholdere og af projektet. Besøg på 
          pladsen med store armbevægelser, naboer, 
          vejen, legepladsen, byen, havnen…
11.30 Foredrag med PFP og OK med film, billeder, 
          diagrammer, etc. om projektet og processen 
          og også gerne med en præsentation af 
          projekthotellet
12.30 Frokost på Fæstningens Materialgård
13.30 Arrangementet slutter

Bemærk
Arrangementet foregår på Fæstningens Materialgård

Tilmelding 
Der er begrænset antal pladser og tilmelding er nødvendig. Max 2 pladser pr arrangement pr medlem. Realdania Byg Klub Erhverv max 10 pladser pr arrangement.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem