Log ind

Log ind info

OAJ - før åbningen

Kom med Realdania Byg Klubben til et esklusivt preview i jomfruklosteret i anledning af den afsluttede restaurering. Projektleder og arkitekt Frants Frandsen giver en kort introduktion til huset og det udførte arbejde. Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Klubpris:

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Endelig! Efter fire år kan Realdania Byg Klubben nu byde medlemmerne indenfor til et eksklusivt preview i Odense Adelige Jomfrukloster i anledning af afslutningen på den omfattende restaurering


Arkitekt og projektleder i Realdania Byg Frants Frandsen fortæller deltagerne om restaureringen af det over 500 år gamle bygningsværk; fra de krydshvælvede kældre til de små jomfrukamre; fra stiftelsen af Karen Brahes jomfrukloster til indflytningen af moderne forskning; fra det første besøg i huset til det endelige punktum for et af landets mest markante restaureringsprojekter i nyere tid. Herefter kan man på egen hånd gå på opdagelse i huset. 

Program
12.00-12.30  Arkitekt og projektleder Frants Frandsen 
                     fortæller om restaureringen.
12.30-           Gå på opdagelse i huset på egen hånd.

Dørene åbnes for offentligheden kl. 13. Alle deltagere ved arrangementet modtager et eksemplar af paperbackudgaven af bogen om Odense Adelige Jomfrukloster, som Realdania Byg udgiver i anledning den afsluttede restaurering. 

Der afholdes et lignende arrangement søndag den 25. august

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem