Log ind

Log ind info

Kochs Tinghus undervejs

I St. Heddinge mødes restaurering og grøn teknologi, når Realdania Byg forvandler det historiske hus fra 1838 til udstillingshus for grøn IT og ny teknologi. Vi besøger huset med arkitekt og projektleder Per Troelsen på et tidspunkt, hvor den tilbyggede arrest er revet ned, og konturerne af det reetablerede originale bygningsanlæg igen er synligt.

150,00 kr.

Klubpris: 50,00 kr.

I St. Heddinge er Realdania Byg i gang med at forvandle det gamle tinghus til et udstillingshus for grøn IT og teknologi – under hensyntagen til arkitektoniske og kulturhistoriske værdier i bygningen. Vi besøger huset med arkitekt og projektleder Per Troelsen på et tidspunkt, hvor den tilbyggede arrest er revet ned.

Arresten bag det fredede og historiske hovedhus blev opført i 1871 og har i dag udspillet sin rolle. Den bliver fjernet for at reetablere det originale bygningsanlæg fra 1838, som man vil kunne se konturerne af på rundvisningen med arkitekt og projektleder i Realdania Byg Per Troelsen.

Program
Kl. 16.00 Restaureringsrundvisning med arkitekt og 
               projektleder i Realdania Byg Per Troelsen
Kl. 17.00 Arrangementet slutter

Om restaureringen
Kochs Tinghus i St. Heddinge skal i fremtiden være udstillingshus for grøn IT og teknologi og vil rumme eventfaciliteter for produktdemonstrationer, TV-transmissioner og kulturelle begivenheder.

Restaureringen skal også åbne det smukke gårdrum bag tinghuset op, så byens borgere har mulighed for at gå fra byens centrale torv gennem gårdrummet og den lille have bag gården, og ud til den store dagligvarebutik, som ligger på den anden side af ejendommen. Det vil skabe en smutvej som vil revitalisere en del af bymidten og samtidig, på en helt lavpraktisk måde, formidle en af byens smukkeste ejendomme.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem