Log ind

Log ind info

Kochs Tinghus i Store Heddinge

Klubbens medlemmer inviteres til den lukkede indvielse af Kochs Tinghus i St. Heddinge som afslutning på restaureringen - oplev huset, hør taler og nyd lidt lækkert til ganen. Alle modtager desuden et eksemplar af Realdania Bygs udgivelse om huset.

Kun for medlemmer

Kun for medlemmer / Gratis

Realdania Byg Klubben inviterer medlemmerne til at fejre afslutningen på restaureringen af det gamle tinghus i St. Heddinge ved den lukkede indvielse - oplev huset, hør taler og nyd lidt lækkert til ganen. Alle modtager desuden et eksemplar af Realdania Bygs udgivelse om huset.

Kochs Tinghus er opført i 1830'erne i en egn af landet, der netop i denne periode oplevede stor fremgang og velstand. Huset er tegnet af arkitekten Jørgen Hansen Koch, som havde været elev af C.F. Hansen, og opført i en brydningstid med brug af det for datiden velkendte klassicistiske formsprog og samtidig med klare træk, der peget frem mod den gryende historicisme. 

Ved Realdania Bygs overtagelse af huset i 2011, bar det kraftigt præg af de mange års brug og skiftende behov for indretning og tilpasning. Efter halvandet år, hvor arkitekter og håndværkere har knoklet for at bringe huset tilbage til fortidens pragt, står det gamle tinghus klar til at blive genindviet og fejret.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem