Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

MiniCO2 Husene - indvies

Realdania Byg inviterer medlemmerne til indvielse af Upcycle House. Oplev et enestående eksempelhus, der aktivt forholder sig til nutidens klimaudfordringer og giver et bud på 'fremtidens parcelhus'.

Klubpris:

Dato og tidspunkt er endnu ikke fastlagt - nærmere information om arrangementet følger.

Kun for medlemmer / Gratis

Realdania Byg inviterer medlemmerne til indvielsen af Upcycle House, som er det første realiserede hus i projektet MiniCO2 Husene. Vær med til den festlige dag, mød arkitekterne bag og oplev et enestående eksempelhus, der aktivt forholder sig til nutidens klimaudfordringer og giver et bud på 'fremtidens parcelhus' 

Upcycle House opføres som et parcelhus typisk i både størrelse og pris men konstrueret af genbrugsprodukter. Husets kerne udgøres af to containere, der beklædes med bl.a. korkpropper og plastikflasker omdannet til byggematerialer og derved forædlet eller 'Upcyclet' ift deres oprindelige brug. Huset er tegnet af Lendager Arkitekter.

Mens vi indvier det første hus, er byggeriet af de næste fire godt i gang. Alle fem huse opføres som eksempler, der alle kredser om delaspekter i de udfordringer, som vi alle står overfor i bestræbelserne på at mindske CO2-aftrykket, når vi bygger nyt.  Erfaringerne fra de første fem huse samles i ét hus, MiniCO2 Huset. Målet med projektet er at give byggebranchen og private husejere et konkret bud på et moderne parcelhus, der aktivt forholder sig til nutidens klimaudfordringer.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her