Log ind

Log ind info

Forfatteraften med Carsten Islington på Hindsgavl Slot

Tag med på et ophold med oplevelser og indtryk til både hjerte, mave og sjæl og oplev en af landets bedste historiefortællere, Carsten Islington, i Hindsgavls smukke omgivelser.

Produktet kan ikke købes

Kun for medlemmer / Pris 945 kr.

Tag med på et ophold med oplevelser og indtryk til både hjerte, mave og sjæl og oplev en af landets bedste historiefortællere, Carsten Islington, i Hindsgavls smukke omgivelser

Carsten Islington fortæller historier om et levet liv – råt for usødet. Der er ingen vittigheder, men sjove underfundige historier med start og slutning. ”Man glemmer altid en vittighed, men man husker en god historie”, siger Carsten Islington selv om fortællingens magt. Der er lagt op til en mindeværdig aften på Hindsgavl Slot.

Særpris til medlemmer af Realdania Byg Klubben
Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 945,-
Enkeltværelse tillæg på kr. 200,-

Opholdet indeholder velkomstdrink, 3-retters middag i den nyligt restaurerede og indrettede lade, hvor Carsten Islington underholder, overnatning og morgenbuffet.

Forret       Hjemmerøget stenbider med dildcreme,
                 stenbiderrogn & syrlig krydderurtesalat. 
Hovedret: Krydderstegt kalv med skorzonnerrod, persillekål, 
                 sprød bacon, pommes fondant & rødvinssauce.
Dessert:    Limetærte med kandiseret pinjekerner, 
                 yoghurtiscreme & limesirup.


Sådan bestiller du

Kontakt Hindsgavl Slot på telefon  64 41 88 00, oplys om medlemskab af Realdania Byg Klubben, og spørg efter tilbuddet til klubben på forfatteraften med Carsten Islington. 
N.B. Tilmelding først mulig fra den 14. januar


Om Carsten Islington
Foredragsholder. Historiefortæller. Tegner. Klummeskribent. Det er alsidig herre, der gæster Hindsgavl Slot. Carsten Islington har medvirket i en lang række tv- og radioprogrammer, lavet flere CDer og illustreret børnebøger. 

Herudover har Islington medvirket på de fleste danske radiostationer med historiefortælling og optrådt på forskellige festivaler. Han har rejst rundt i det meste af landet som aktiv udøver af den danske fortælletradition og arbejder desuden som manuskriptforfatter og dramatiker.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem