Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Fortælleraften med Hans Laurens på Hindsgavl Slot

Hans Laurens fortæller historier, du tager med hjem, og som bliver siddende i lang tid efter, at du har hørt dem. Historier der leveres drevent, elegant og overraskende af en af historiefortællingens grand old men i Danmark. Nu kan Hans Laurens opleves på Hindsgavl Slot til fortælleraften med middag og overnatning.

Produktet kan ikke købes

Kun for medlemmer / Pris 1.045 kr.

Hans Laurens fortæller historier, du tager med hjem, og som bliver siddende i lang tid efter, at du har hørt dem. Historier der leveres drevent, elegant og overraskende af en historiefortællingens grand old men i Danmark. 

Nu kan Hans Laurens opleves på Hindsgavl Slot til fortælleraften med middag og overnatning. Tag med til Hindsgavl, slå ørerne ud og nyd Hans Laurens historier udfolde sig som film, der kun kan ses for det indre blik.

Særpris til medlemmer af Realdania Byg Klubben 
Pris pr. person i dobbeltværelse kr. 1.045,- 
Enkeltværelse tillæg på kr. 200,-

Opholdet indeholder velkomstdrink, 3 retters middag i hovedbygningen på Hindsgavl Slot, hvor Hans Laurens fortæller, overnatning og morgenbuffet.

Forret:      Citrusmarineret helleflynder med slottets rygeost,
                 syrlig salat & sprød rug.
Hovedret: Stegt letrøget perlehønebryst med variation af 
                 urter, pommes anna & krydderurtesupreme.
Dessert:    Hvid chokoladecreme på kokosbund med
                 passionsfrugtcoulis & passionsfrugtsorbet.


Sådan bestiller du 
Kontakt Hindsgavl Slot på telefon 64 41 88 00, oplys om medlemskab af Realdania Byg Klubben, og spørg efter tilbuddet til klubben på fortælleraften med Hans Laurens. N.B. Tilmelding først mulig fra den 14. januar


Om Hans Laurens
 
Hans Laurens elsker at fortælle historier. Han er oprindeligt uddannet arkitekt, men har siden 1989 været professionel fortæller. Desuden er han er stifter og bestyrelsesmedlem i Europas eneste fortællerscene BestTellers Scene med tilhørende fortælleskole.

Hør et eksempel Hans Laurens' fortællekunst i fortællingen ”Kold skrifte”, hvor den fordrukne og forkrøblede Bent kort før sin død fortæller sin fascinerende og dramatiske historie. En fortælling om at komme til at føle noget som helst og om at bede om en vigtig tjeneste.

Klik her for at høre ”Kold Skrifte”

 

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her