Log ind

Log ind info

Revyperler på stribe

Revyperler på Stribe er med sin femte sæson blevet en fast bestanddel på det danske revylandkort. Revyen bringer nyt liv til stærke revyklassikere, der med et nutidigt strejf bliver overraskende aktuelle. Ophold, middag og revy - et særtilbud kun til medlemmer af Realdania Byg Klubben

1.095,00 kr.

Klubpris: 1.095,00 kr.

Revyperler på Stribe er med sin femte sæson blevet en fast bestanddel på det danske revylandkort og høstede mange stjerne blandt kritikerne i 2012. Med stor entusiasme og gensynsglæde besøger de igen i år herregården Nørre Vosborg. Revyen er kendt for at bringe nyt liv til stærke revyklassikere, der med et nutidigt strejf bliver overraskende aktuelle. Humor når det er bedst - et særtilbud kun til medlemmer af Realdania Byg Klubben

Revyholdets kunstneriske ledelse udføres igen i år af Tommy Kenter, der på scenen accompagneres af Anne Herdorf, Max Hansen og Gunvor Reynberg. Alle fire garvede skurspillere på de skrå brædder. Ensemplets musiske indslag står kapelmester Jan Overgård for og Nørre Vosborgs smukke, gamle lade udgør den stemningsfulde ramme.

Nyd et skønt revyophold på Nørre Vosborg med Revyperler på stribe, tre-retters middag, overnatning, morgenbuffet og smukke omgivelser.

Pris
Per person i et dobbeltværelse særpris 1.095 kr.
Tillæg for enkeltværelse 200 kr. 

Program

Torsdag
14.00 Tjek ind og kaffe med kage.
17.30 Tre-retters revymiddag.
20.00 Revyforestilling.
Overnatning

Fredag
8.00 Morgenbuffet.

Revymenu
Forret: Capaccio af Vesterhavstorsk med dild fra haven i flere teksturer.
Hovedret: Dansk økologisk kalvemørbrad med hvide asparges, simonekål og cremet kantarelsauce samt nye kartofler med smør og krydderurter.
Dessert: 4 små desserter af sommerens bær og hvide chokolade.

Sådan bestiller du
Kontakt Nørre Vosborg på telefon 97 48 48 97, oplys om medlemskab af Realdania Byg Klubben, og spørg efter tilbuddet til klubben på Revyophold.

Læs mere om Revyperler på stribe

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem