Log ind

Log ind info

Åbent hus AJ sommerhus

For føste gang nogen sinde inviteres offentligheden inden for i det ikoniske sommerhus, som Arne Jacobsen fik opført til sig selv og familien i Gudmindrup Lyng i 1937. Det sker for markere Realdania Bygs netops gennemførte restaurering af sommerhuset.

Klubpris:

Realdania Byg her netop gennemført to års restaurering af Arne Jacobsens eget sommerhus og inviterer nu til åbent hus i det særegent svungne hus. Kom med, og vær blandt de første som oplever huset, der har kulturhistorisk betydning som ideologisk frontløber for en ny arkitektonisk retning, der mere end nogen anden kom til at præge det tyvende århundredes måde at bygge huse og boliger. Det er første gang nogensinde, at huset åbnes for offentligheden 

Alle er velkomne og arrangementet er gratis

Program
11.00  Åbent hus i Jacobsens eget sommerhus.
16.00  Arrangementet slutter.

N.B. Det er ikke muligt at parkere ved huset.
Vi henviser derfor til parkeringspladsen ved stranden, som ligger 600 meter fra huset.
Se, hvor man kan parkere

Arne Jacobsen tegnede og opførte huset til sig selv og sin familie i 1937 som en fritidsbolig i smukke kuperede naturomgivelser med gran og lyng. Huset er et gennemført modernistisk værk med en umiskendelig karakter af Jacobsen og et tydeligt udtryk for den verdensberømte arkitekts æstetik og smag. Siden Realdania Byg overtog ejendommen for to år siden er huset blevet grundigt restaureret således, at det nu igen efter mange års slid og brug står smukt, brugbart og indbydende. Vær med, når Realdania Byg sammen med arkitekter, håndværkere og andre engagerede fejrer afslutningen på arbejdet.

Allerede klubmedlem?

Klubbens medlemmer handler altid til klubpris.

Skal du være med i vores arkitekturklub?

Eksklusive arrangementer i hele Danmark, kun 199 kr. om året.

Bliv medlem