Igangværende

Realdania Byg er et ejendomsselskab, der har til formål at opbygge og formidle en samling af enestående ejendomme. Selskabet udvikler eksperimenterende nybyggeri - konkrete eksempler, der kan inspirere til udvikling af moderne byggeri. Og selskabet køber og restaurerer bygningsværker, der repræsenterer væsentlige eksempler på byggestil og arkitektur fra forskellige tidsperioder og egne i Danmark.

Rendering. Foto:OMA

BLOX (2017)

Bryghusgrunden har et enormt potentiale som byrum. Målet er at realisere dette potentiale med et byggeri, som styrker området og forbindelsen mellem byen og havnen.

Læs mere
Arkitema/MOE

BOLIG+ (2013-2015)

BOLIG+ skal vise, at der med en normal anlægsøkonomi kan skabes et reelt nulenergi-byggeri, som ikke kun går i nul på varme, men også producerer el til fx lys: I alt 1200 etagemeter fordelt på 10 lejligheder.

Læs mere
Noah Boe-Whitehorn/Realdania Byg

Historiske huse i Ilimanaq (1751-1770)

To fredede historiske huse i en lille bygd i det nordvestlige Grønland kommer fremover til at spille en vigtig rolle i formidlingen af grønlandsk verdens- og kulturarv. De to huse fra 1700-tallet skal restaureres og omdannes til formidlingscenter, restaurant og butik. Projektet er et partnerskab mellem World of Greenland, Qaasuitsup Kommune og Realdania Byg.

Læs mere
Landstedet set fra adkomstvejen. Foto:Kurt Rodahl Hoppe

Landsted tegnet af Kay Fisker (1917)

Landstedet, der er tegnet af Kay Fisker, blev opført som sommerbolig til pumpefabrikant J.W. Friis i 1917. Ejendommen er et fornemt eksempel på nyklassicisme i Danmark og et af de få enfamiliehuse, som Kay Fisker tegnede.

Læs mere
Team BuroHappold

Ny cykel- og gangbro (2016-2018)

Ny cykel- og gangbro nord for Langebro. Den nye bro vil forbinde Bryghusgrunden ved Vester Voldgade og Langebrogade på Amagersiden. Broen forventes færdig i 2018.

Læs mere
Kurt Rodahl Hoppe

PHs eget hus (1937)

Poul Henningsens eget hus tilhører gruppen af enfamiliehuse fra modernismens barndom. Huset gør op med den traditionelle villa og lægger grundstenen til danskernes senere foretrukne boligform: Parcelhuset.

Læs mere
Realdania Byg

Skagen Grå Fyr (1858)

Skagen Grå Fyr blev opført i 1858 af den danske arkitekt N.S. Nebelong. Fyret, der er opført i blank mur, er placeret midt på Skagen Odde, og med sine 46 meter er fyret det næsthøjeste i Danmark.

Læs mere
Arkitema Architects

Sunde Boliger (2016-2017)

Sunde Boliger er et 1:1 demonstrationsprojekt, som skal danne bro mellem forskning og praksis og afsøge muligheder for et bedre indeklima med afsæt i byggematerialer, byggemetoder og teknologi.

Læs mere
Se alle

Arrangementer

26. september 2017

Ophold – Skagen Grå Fyr
Tag med Realdania By & Byg Klubben til toppen af Danmark med...


Læs mere
26. september 2017

Rundvisning i Skagen Grå Fyr
Tag med Realdania By & Byg Klubben til toppen af Danmark med...


Læs mere
28. september 2017

Oplev Sorøs historicistiske rådhus
Et blågrønt mønsterlagt skifertag lagt i samme dekorative mø...


Læs mere
3. oktober 2017

Arne Jacobsens eget hus kl. 13.30
Kom på eksklusiv rundvisning hjemme hos Arne Jacobsen med Re...


Læs mere
3. oktober 2017

Arne Jacobsens funkisvilla kl. 15.00
Kom på eksklusiv rundvisning hjemme hos Arne Jacobsen med Re...


Læs mere

Login

Indtast brugernavn og kodeord
Brugernavn/kodeord er forkert
Brugernavn: (Din e-mailadresse)
Kodeord
 
Bestil nyt kodeord her
Læs mere her