Grønt byrum. Nyt og gammelt. Sundt indeklima. Bæredygtighed.

Det er nogle af hovedingredienserne for Oluf Bagers Plads projektet i Odense - et nyt byrum og to nye bygninger. I to år har Oluf Bagers Plads projektet været undervejs, og nu er det færdigt. Inden pladsen og bygninger officielt indvies den 22. marts og herefter udlejes, inviterer Realdania By & Byg Klubben til et særligt erhvervsarrangement torsdag den 7. marts, hvor du kan opleve det nye byrum og de to nye bygninger.

Arkitekt Mette Tony fra Praksis Arkitekter fortæller om, hvordan mønstermuring, rundbuer og saddeltage skal bygge bro mellem de historiske bygninger og det moderne byggeri i den igangværende byomdannelse af Thomas B. Thriges Gade. Hun fortæller, om den særlige murkonstruktion med ler fra yderst til inderst, som både er bæredygtig og giver et godt indeklima. Frants Frandsen, arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg, fortæller om projektets vision og arbejdet med bæredygtighed i byggeriet.

SÅDAN KOMMER DU MED:
Køb billet til arrangementet nedenfor eller benyt vores INTRO TILBUD: Tegn et erhvervsmedlemskab af Realdania By & Byg Klubben og få 2 gratis billetter til arrangementet - læs mere nedenfor.

Meld dig til erhvervsarrangementet

   

"Oluf Bagers Plads - Fra idé til realitet" - indlæg og rundvisning
Torsdag den 7. marts, kl. 14.00-16.00
Oluf Bagers Plads, Odense C 
Pris per deltager: kr. 520,- ex moms per deltager.

>Bestil pladser til arrangementet

Program

Kl. 14.00-14.45 Visionen for den nye plads og de to nye bygninger. Rundvisning og indlæg
Frants Frandsen, projektleder og arkitekt i Realdania By & Byg, viser rundt på pladsen og i de to nye bygninger og fortæller undervejs om, hvordan den nye plads og de to nye bygninger overordnet skal:
• Bidrage til at genskabe slægtsbåndene mellem de historiske bymiljøer i hjertet af Odense, som anlæggelsen af Thomas B. Thriges Gade i 1960'erne skar over.
• Eksperimentere med bæredygtige og eksperimenterende løsninger
• Skabe attraktive rammer for byliv og uderum
• Bidrage til at løfte butiks- og restaurationslivet i Nørregadekvarteret

Kl. 14.45-15.15 Hvad var tankerne bag den konkrete udformning af den nye plads og de to nye bygninger? Og hvilke konkrete virkemidler er der arbejdet med?
Mette Tony, arkitekt og medindehaver af Arkitektfirmaet Praksis, fortæller om tankerne bag forslaget til Oluf Bagers Plads.

Kl. 15.15-16.00 Hvordan man kan arbejde med bæredygtighed i byggeriet i praksis, særligt ud fra et æstetisk og etisk perspektiv?
Vi går op i Realdania By & Bygs mødelokale i Oluf Bagers Mødrene Gård, hvor Frants Frandsen fortæller om, hvordan der er arbejdet med bæredygtighed i Oluf Bagers Plads-projektet. Indlægget lægger op til en fælles erfaringsudveksling blandt deltagerne.

Vi byder undervejs på en forfriskning.

Eller benyt dig af vores INTRO-TILBUD

 

Erhvervsmedlemskabet kan tegnes af virksomheder, kommuner eller organisationer.

INTRO TILBUD: Tegn et erhvervsmedlemskab ved at udfylde formularen nedenfor. Herefter modtager du på e-mail 2 gratis billetter (værdi 1.040 kr.) til arrangementet "Oluf Bagers Plads - Fra idé til realitet". 

Et års medlemskab koster kr. 1.000 ex moms (1.250,- inkl. moms.) 

Ønsker I at betale via faktura eller EAN, så send en mail til lvj@realdaniabyogbyg.dk

Vælg et klubmedlemskab

Arkitekturhæfte i velkomstgave

Rabatkode

Din pris inkl. moms

Læg i kurv

Oluf Bagers Plads i Odense - fra idé til realitet

Torsdag den 7. marts k. 14.00-16.00
Oluf Bagers Plads, 5000 Odense C

Få inspiration til hvordan nybyggeri kan danne bro mellem en bys fortid og fremtid. Oplev projektet Oluf Bagers Plads i Odense, som nu er færdigt. Ifm. pladsen har Realdania By & Byg opført to nye bygninger. Mød både bygherren og arkitekten bag projektet, som fortæller om visionen for pladsen og bygningerne og kom på en eksklusiv rundvisning, inden de udlejes efter indvielsen i slutningen af marts.

Læs mere om arrangementet på Oluf Bagers Plads

Kunst i byudviklingen - indlæg og rundvisning

April 2019 - Dato offentliggøres snarest
Kanalbyen, Sdr. Voldgade 10, 1. sal, 7000 Fredericia

Få inspiration til, hvordan kunsten kan tænkes ind, når nye bymiljøer og byggerier skal udvikles. Hør og se, hvordan byudviklingsprojektet Kanalbyen i Fredericia har arbejdet strategisk med at integrere kunst i byudviklingen.

Om Realdania By & Byg Klubbens erhvervstilbud

15 års erfaringer fra mere end et halvt hundrede bygge- og restaureringsprojekter, og et ønske om at omsætte opsamlet viden og erfaringer fra papir til praksis til glæde for fagfolk i det byggede miljø. Det er baggrunden for Realdania By & Byg Klubbens erhvervsarrangementer. Kom med, når vi åbner døre over hele landet til arkitektur- og byggeoplevelser, der giver indsigt. Du ser projekterne, hører om mellemregningerne og kommer tæt på de konkrete løsninger

Yderligere information: Kontakt kommunikationsmedarbejder Lise Vølund Jacobsen på tlf. 22 24 07 74.

Medlemsfordele

Alle kan deltage i Realdania By & Byg Klubbens erhvervsarrangementer. Pris for deltagelse: 
Erhvervsmedlemmer:  kr. 160,- ex moms (kr. 200,- inkl. moms). 
Ikke-medlemmer:        kr. 520,- ex moms (kr. 650,- inkl. moms).

Tegn et erhvervsmedlemskab - og få adgang til en række fordele:

Køb billetter til særlig klubpris 
Som erhvervsmedlem kan jeres virksomhed købe billetter erhvervsarrangementerne særpris (kr. 160,- ex moms). I kan købe op til 10 billetter til den særlige klubpris.

Bliv fagligt opdateret - og oplev innovative løsninger og unikt byggeri
Deltag i 6-8 årlige erhvervsarrangementer og få inspiration til fx brug af nye byggematerialer, innovative løsninger og nye metoder. Oplev spændende byggeprojekter og se, hvad der virker i praksis. Besøg færdige projekter og få specialisternes erfaringer og gode råd. Der er tid til dialog og spørgsmål. 

Udbyg jeres netværk
Ved hvert møde får I mulighed for at netværke med fagfolk på tværs i branchen.

Adgang til klubarrangementer for privatmedlemmer. 
Deltag også nogle af de mange klubarrangementer til privatmedlemmer. Som erhvervsmedlem kan man købe op til 10 billetter til klubpris til hvert arrangement. Se en oversigt over de unikke kulturoplevelser.

1 ÅRS ERHVERVSMEDLEMSKAB: Kr. 1.000,- ex moms (1.250,- inkl. moms)

FAQ om erhvervsmedlemskab

Hvem kan blive erhvervsmedlem?
Alle private og offentlige virksomheder.

Kan vi få tilsendt en faktura i stedet for at betale med kreditkort?
Ja, ring til os på tlf. 70 11 06 06 eller skriv til klub@realdaniabyogbyg.dk, hvis I ønsker at få tilsendt en faktura.

Er det muligt at betale via EAN nummer?
Ja - kontakt os på tlf. 70 11 06 06 eller klub@realdaniabyogbyg.dk, hvis I ønsker at betale via EAN.

Hvorfor koster det noget af deltage?
Prisen for medlemskabet og arrangementerne er med at dække vores omkostninger ifm. afholdelse af arrangementerne. 

Hvem kan deltage i erhvervsarrangementerne?
Alle interesserede kan deltage i erhvervsarrangementerne. Man kan vælge enten at købe billet til det enkelte arrangement eller tegne et erhvervsmedlemskab og herigennem opnå rabat på billetprisen.

Er erhvervsmedlemskabet personligt?
Nej, det er virksomheden, som melder sig ind. Dermed kan det godt være forskellige personer i virksomheden, som benytter medlemskabet fra gang til gang. 

Andre spørgsmål?
Ring til os på tlf. 70 11 06 06.

Tilmeld dig Realdania By & Bygs nyhedsbrev

Vil du gerne modtage nyt fra Realdania By & Byg og holde dig orienteret om bl.a. vores erhvervsarrangementer og nye projekter? Få Realdania By & Bygs gratis nyhedsbrev, som udkommer 1-3 gange om måneden. 

Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet

Om Realdania By & Byg Klubben

Realdania By & Byg Klubben følger Realdania By & Bygs arbejde med historiske huse, eksperimenterende byggeri og byudvikling over hele landet. Selskabets projekter og virke formidles gennem klubbens arrangementer og tilbud til private og fagfolk. Som medlem kan man følge projekterne på tæt hold og få adgang til byudviklingsprojekter og enestående arkitektur og huse, der normalt ikke er åbne for offentligheden. 

Læs mere om Realdania By & Byg Klubben

Om Realdania By & Byg

Realdania By og Byg er et datterselskab af foreningen Realdania. Vi fører Realdanias mission og strategier om livskvalitet i det byggede miljø ud i livet gennem ejerskab af bygninger og arealer til byudvikling. Realdania By & Byg har siden 2003 restaureret 50 historiske huse i Danmark - og enkelte i Grønland, udviklet 15 projekter med eksperimenterende byggeri og 5 store projekter inden for by- og arealudvikling. 

Læs mere om Realdania By & Byg her