Oplev Viggo Møller-Jensens eget hus med Realdania By & Byg Klubben

Meld dig ind i Realdania By & Byg Klubben i dag, og få en GRATIS billet til online live-rundvisning den 12. maj kl. 12.30-13.15 i Viggo Møller-Jensens eget hus.

Kom med rundt i arkitekt Viggo Møller-Jensens beskedne og romantiske enfamiliehus fra 1939 på Borrekrattet 7 i Kgs. Lyngby.

På online-rundvisningen viser arkitekt og projektleder Frants Frandsen fra Realdania By & Byg rundt i huset. Han fortæller undervejs om husets historie, arkitekturen og om den netop afsluttede restaurering, som han har stået i spidsen for, og som skal sikre sikre huset en ny fremtid som hjem for en familie. Du kan stille spørgsmål undervejs.

Har du ikke mulighed for at følge rundvisningen live, kan du se den på et senere tidspunkt inden for 24 timer.

  • Vælg det medlemskab, som passer dig.
  • Find det arkitekturhæfte, du ønsker i gratis velkomstgave
  • Klik "læg i kurv", og følg anvisningerne.

Din billet til rundvisningen og brugeroplysninger, sender vi til din e-mail med det samme. Velkomstgaven bliver sendt med posten indenfor 4 hverdage.

Realdania By & Byg Klubben

Som medlem af Realdania By & Byg Klubben får du adgang til over 50 historiske bygningsværker i hele landet, som Realdania By & Byg opfører eller restaurerer, og som normalt ikke er åbne for offentligheden.

Klubben afholder over 100 fysiske og online rundvisninger, foredrag og ophold om året. Du får klubpris på alle arrangementer og kan tage 1 gæst med til klubpris. Hvert år i december modtager du gratis Realdania By & Bygs årbog. Medlemskabet gælder et år.

Læs mere om Realdania By & Byg Klubben

Har du spørgsmål?

Kontakt os på tlf. 7011 0606 // E-mail: klub@realdaniabyogbyg.dk
Jarmers Plads 2, 1551 København V // Nørregade 29, 5000 Odense C