Oplev Familien Jensens Gård på guidet rundvisning den 27. oktober

Meld dig ind i Realdania By & Byg Klubben og få 2 gratis billetter til guidet rundvisning torsdag den 27. oktober kl. 14.30-15.30, hvor du får hele fortællingen om den 3 år lange restaurering af den tidstypiske gård fra andelstiden, mens du oplever både lader, lokum i gården og lysekronen i stadsestuen.

Vælg medlemskab, og klik på "læg i kurv". Billetter til rundvisningen og velkomst til Realdania By & Byg Klubben sender vi til din e-mail med det samme.

Er du allerede medlem af Realdania By & Byg Klubben, så kan du bestille dine billetter her

Guidet rundvisning torsdag 27. oktober kl. 14.30-15.30

Kom rundt på hele gården, og se de imponerende historiske bemalinger i stuehuset, det bevarede lokum i gården og avlsbygningerne med de bevarede, gamle stalde til heste, grise og køer.

Rundvisningen finder sted som optakt til åbent hus søndag den 30. oktober. Til rundvisningen kan du opleve gården med arkitekt og projektleder Per Troelsen og få en oplevelse af livet på landet, som det så ud for 120 år siden

Gården ligger på Korupvej 21, 5210 Odense NV.

Nedenfor kan du læse mere om Realdania By & Byg Klubben og se flere fotos fra familien Jensens Gård.

Familien Jensens Gård

Gården er opført i Korup i 1900 som et landbrug skabt til en rationel drift med brug af tidens nyeste produktionsformer. Tidligere havde arkitektur og byggeskik i landbruget været præget af lokale traditioner. Sådan var det ikke med gården i Korup. Her var tale om et moderne landbrug opført i tidens nye stil, som fejede hen over hele landet i slutningen af 1800-tallet: Historicismen. Familien Jensens Gård er et sjældent helstøbt eksempel på den type gårde, som voksede frem over hele landet ved indgangen til 1900-tallet - bygget på den velstand skabt af andelsbevægelsen.

Hvad er Realdania By & Byg Klubben?

Realdania By & Byg Klubben følger Realdania By & Bygs arbejde med historiske huse, eksperimenterende nybyggeri og byudvikling over hele landet.

Alle kan blive medlem af Realdania By & Byg Klubben. Som medlem kan man komme på rundvisninger, ophold og til foredrag. Her fortæller projektledere, arkitekter og andre fagfolk historierne bag projekterne.

Læs mere

Om Realdania By & Byg

Et datterselskab af foreningen Realdania, som fører Realdanias mission og strategier om livskvalitet i det byggede miljø ud i livet gennem ejerskab af bygninger og arealer til byudvikling.

Realdania By & Byg har siden 2003 restaureret godt 60 historiske huse i Danmark - og enkelte i Grønland samt udviklet 15 projekter med eksperimenterende byggeri og fem store projekter inden for byudvikling.

Læs mere om Realdania By & Byg

Du kan følge selskabets arbejde med
Realdania By & Byg Klubben