Mandag den 28. juni: Oplev Glasalstrup under restaurering

Få 1 GRATIS billet til rundvisning + 1 års medlemskab af Realdania By & Byg Klubben: Priser fra kr. 149,-

Oplev dansk betonarkitektur, når den er allerbedst: Den 28. juni besøger vi administrationsbygningen Glasalstrup i Hasselager ved Aarhus, som er tegnet til glasvirksomheden J.A. Alstrup i 1965 af arkitekt Knud Blach Petersen. Anders Brüel og Per Troelsen, som begge er arkitekter i Realdania By & Byg og leder restaureringen af Glasalstrup, viser rundt i den monumentale administrationsbygning og gør dig klogere på bygningen og den igangværende restaurering.

Køb et medlemskab af Realdania By & Byg Klubben og få 1 gratis billet til rundvisningen og 1 gratis arkitekturhæfte i velkomstgave.
Du kan deltage i rundvisningen enten online eller fysisk. Vælger du at se med online, kan du se rundvisningen i 24 timer, efter vi har sendt live.

  • Vælg det medlemskab, som passer dig (medlemskab er aktivt 1 år)
  • Der er to rundvisninger den 28. juni. Vælg mellem online rundvisning kl. 14.00-14.45 eller fysisk rundvisning kl. 15.30-16.30
  • Find det arkitekturhæfte, du ønsker i gratis velkomstgave
  • Klik "læg i kurv", og følg anvisningerne.

Din billet til rundvisningen og brugeroplysninger, sender vi til din e-mail med det samme. Velkomstgaven bliver sendt med posten indenfor 4 hverdage.

Glasalstrup var i 1965 et af de første åbne kontorlandskaber i Danmark.

Glasalstrup var i 1965 et af de første åbne kontorlandskaber i Danmark.

Har du spørgsmål?

Kontakt os på tlf. 7011 0606 // E-mail: klub@realdaniabyogbyg.dk
Jarmers Plads 2, 1551 København V // Nørregade 29, 5000 Odense C

Realdania By & Byg Klubben

Som medlem af Realdania By & Byg Klubben får du adgang til over 60 historiske bygningsværker i hele landet, som Realdania By & Byg opfører eller restaurerer, og som normalt ikke er åbne for offentligheden.

Klubben afholder over 100 fysiske og online rundvisninger, foredrag og ophold om året. Du får klubpris på alle arrangementer og kan tage 1 gæst med til klubpris. Hvert år i december modtager du gratis Realdania By & Bygs årbog. Medlemskabet gælder et år.

Læs mere om Realdania By & Byg Klubben