Tirsdag den 22. juni: Oplev Gammelby Mølle før restaureringen

Få 1 GRATIS billet til rundvisning + 1 års medlemskab af Realdania By & Byg Klubben: Priser fra kr. 149,-

Træd ind i et stykke dansk kultur- og arkitekturhistorie, når vi den 22. juni besøger vandmøllen Gammelby Mølle opført i 1827 i den idylliske Elbodal mellem Vejle og Fredericia. Arkitekt og projektleder Lise Nielsen viser rundt, og du får en oplevelse, der giver indsigt i den fredede vandmølles historie og de mange overvejelser før den forestående restaurering.

Nedenfor vælger du medlemskab (aktivt 1 år), et arkitekturhæfte i velkomstgave og billet til enten fysisk eller onlinerundvisning.
Vælger du onlinerundvisningen, kan du se den "on demand" i 24 timer, efter vi har har sendt live.

  • Vælg det medlemskab, som passer dig (medlemskab er aktivt 1 år)
  • Der er 2 rundvisninger den 22. juni. Vælg mellem onlinerundvisning kl. 14.00-14.45 eller fysisk rundvisning kl. 15.30-16.30
  • Find det arkitekturhæfte, du ønsker i gratis velkomstgave
  • Klik "læg i kurv", og følg anvisningerne.

Din billet til rundvisningen og brugeroplysninger, sender vi til din e-mail med det samme. Velkomstgaven bliver sendt med posten indenfor 4 hverdage.

  

Har du spørgsmål?

Kontakt os på tlf. 7011 0606 // E-mail: klub@realdaniabyogbyg.dk
Jarmers Plads 2, 1551 København V // Nørregade 29, 5000 Odense C

Realdania By & Byg Klubben

Som medlem af Realdania By & Byg Klubben får du adgang til over 50 historiske bygningsværker i hele landet, som Realdania By & Byg opfører eller restaurerer, og som normalt ikke er åbne for offentligheden.

Klubben afholder over 100 fysiske og online rundvisninger, foredrag og ophold om året. Du får klubpris på alle arrangementer og kan tage 1 gæst med til klubpris. Hvert år i december modtager du gratis Realdania By & Bygs årbog. Medlemskabet gælder et år.

Læs mere om Realdania By & Byg Klubben