Kunst i byudvikling

Hvordan, og for hvem skaber kunst og kultur i byudvikling værdi? Det sætter Realdania By & Byg Klubben fokus på ved et erhvervsarrangement i byudviklingsprojektet Køge Kyst torsdag den 20. juni kl. 13.30-16.30 i Køge. Her kan du få inspiration til, hvordan kunsten kan integreres, når man udvikler bymiljøer og byggerier. I selskab med repræsentanter for Statens Kunstfond, Holstebro Kommune, Køge Kyst og Realdania By & Byg besøger vi Køge Kyst til en eftermiddag med rundvisning og oplæg. Kom med, og bliv klogere på:  

- Hvorfor skal man inddrage kunst i byudvikling?
- Hvordan kan kunst bruges strategisk i udviklingen af et sted?
- Hvem skaber kunst værdi for, og hvordan er kunst og kultur inddraget i Køge Kyst?

Alle deltagere modtager et trykt eksemplar af publikationen "Kunst i byudvikling", som Realdania By & Byg netop har udgivet.

SÅDAN KOMMER DU MED:
Køb billet til arrangementet nedenfor, eller benyt vores INTRO-TILBUD: Tegn et erhvervsmedlemskab af Realdania By & Byg Klubben og få 2 gratis billetter til arrangementet (billetterne får du tilsendt på email efterfølgende).

Køb billet til erhvervsarrangementet

>> Køb billet

"Kunst i byudvikling - hvorfor det?" - indlæg og rundvisning
Torsdag den 20. juni, kl. 13.30-16.30
Teaterbygningen, Bag Haverne 1, 4600 Køge - lokalet "Musikcaféen"
Pris per deltager: kr. 520,- ex moms  

Program

Kl. 13.30-13.40 Velkomst og introduktion
Anne Mette Rahbæk, udviklingschef i Realdania By & Byg, fortæller om baggrunden for selskabets målrettede arbejde med kunst i byudviklingsprojekterne i Køge Kyst og Kanalbyen i Fredericia.

Kl. 13.40-14.30 Hvorfor inddrage kunst i byudviklingen?
Søren Taaning, udvalgsformand i Statens Kunstfond, fortæller om, hvordan kunst gennem tiden er anvendt i bygninger, bydele og byrum. Hvilke motiver kan der være for at aktivere kunst i byudvikling? Og hvordan realiserer man et kunstprojekt i praksis?

Kl. 14.30-15.00 Hvordan kan kunst bruges strategisk i udviklingen af et sted?
Helle Sigh, kulturkonsulent i Holstebro Kommune, fortæller om kommunens arbejde og erfaringer med at arbejde med kunst i bybilledet: fortid, nutid og fremtid ud fra konkrete eksempler - bl.a. i byggeriet Center for Sundhed, som åbnede i 2018.

Kl. 15.00-15.30 Hvordan kan kunst og kultur være en drivkraft for byudviklingen? 
Tove Skrumsager Frederiksen, projektdirektør i Køge Kyst, giver et indblik i, hvordan kunst og kultur siden byudviklingsprojektets start har været med til at åbne det tidligere havne- og industriområde for borgere og besøgende. Samtidig har kunst- og kulturindsatserne været med til at skabe opmærksomhed omkring og give identitet til den nye bydel. Nu skyder byggerierne op overalt i den nye bydel, og derfor arbejder Køge Kyst nu med, hvordan kultur og kunst kan bringes ind i den nye bydel.

15.30-16.30 Rundvisning i Køge Kyst
Tove Skrumsager Frederiksen, projektdirektør i Køge Kyst, viser rundt i bydelen og fortæller undervejs om nogle af de konkrete kunst- og kulturprojekter i området.

Vi byder undervejs på en forfriskning.

Eller benyt jer af vores INTRO-TILBUD

 

INTRO TILBUD: Tegn et erhvervsmedlemskab ved at udfylde formularen nedenfor. Herefter modtager du på e-mail 2 gratis billetter (værdi 1.040 kr.) til arrangementet "Kunst i byudvikling - hvorfor det?". 

Et års medlemskab koster kr. 1.000 ex moms (1.250,- inkl. moms.) 

Ønsker I at betale via faktura eller EAN, så skriv til lvj@realdaniabyogbyg.dk

Erhvervsmedlemskabet kan tegnes af virksomheder, kommuner eller organisationer.

Vælg et klubmedlemskab

Arkitekturhæfte i velkomstgave

Rabatkode

Din pris inkl. moms

Læg i kurv

Om Realdania By & Byg Klubbens erhvervstilbud

15 års erfaringer fra mere end et halvt hundrede bygge- og restaureringsprojekter, og et ønske om at omsætte opsamlet viden og erfaringer fra papir til praksis til glæde for fagfolk i det byggede miljø. Det er baggrunden for Realdania By & Byg Klubbens erhvervsarrangementer. Kom med, når vi åbner døre over hele landet til arkitektur- og byggeoplevelser, der giver indsigt. Du ser projekterne, hører om mellemregningerne og kommer tæt på de konkrete løsninger

Yderligere information: Kontakt projektleder, kommunikation, Lise Vølund Jacobsen på tlf. 22 24 07 74.

Medlemsfordele

Alle kan deltage i Realdania By & Byg Klubbens erhvervsarrangementer. Pris for deltagelse: 
Erhvervsmedlemmer:  kr. 160,- ex moms (kr. 200,- inkl. moms). 
Ikke-medlemmer:        kr. 520,- ex moms (kr. 650,- inkl. moms).

Tegn et erhvervsmedlemskab - og få adgang til en række fordele:

Køb billetter til særlig klubpris 
Som erhvervsmedlem kan jeres virksomhed købe billetter erhvervsarrangementerne særpris (kr. 160,- ex moms). I kan købe op til 10 billetter til den særlige klubpris.

Bliv fagligt opdateret - og oplev innovative løsninger og unikt byggeri
Deltag i 6-8 årlige erhvervsarrangementer og få inspiration til fx brug af nye byggematerialer, innovative løsninger og nye metoder. Oplev spændende byggeprojekter og se, hvad der virker i praksis. Besøg færdige projekter og få specialisternes erfaringer og gode råd. Der er tid til dialog og spørgsmål. 

Udbyg jeres netværk
Ved hvert møde får I mulighed for at netværke med fagfolk på tværs i branchen.

Adgang til klubarrangementer for privatmedlemmer. 
Deltag også nogle af de mange klubarrangementer til privatmedlemmer. Som erhvervsmedlem kan man købe op til 10 billetter til klubpris til hvert arrangement. Se en oversigt over de unikke kulturoplevelser.

1 ÅRS ERHVERVSMEDLEMSKAB: Kr. 1.000,- ex moms (1.250,- inkl. moms)

FAQ om erhvervsmedlemskab

Hvem kan blive erhvervsmedlem?
Alle private og offentlige virksomheder.

Kan vi få tilsendt en faktura i stedet for at betale med kreditkort?
Ja, ring til os på tlf. 70 11 06 06 eller skriv til klub@realdaniabyogbyg.dk, hvis I ønsker at få tilsendt en faktura.

Er det muligt at betale via EAN nummer?
Ja - kontakt os på tlf. 70 11 06 06 eller klub@realdaniabyogbyg.dk, hvis I ønsker at betale via EAN.

Hvorfor koster det noget af deltage?
Prisen for medlemskabet og arrangementerne er med at dække vores omkostninger ifm. afholdelse af arrangementerne. 

Hvem kan deltage i erhvervsarrangementerne?
Alle interesserede kan deltage i erhvervsarrangementerne. Man kan vælge enten at købe billet til det enkelte arrangement eller tegne et erhvervsmedlemskab og herigennem opnå rabat på billetprisen.

Er erhvervsmedlemskabet personligt?
Nej, det er virksomheden, som melder sig ind. Dermed kan det godt være forskellige personer i virksomheden, som benytter medlemskabet fra gang til gang. 

Andre spørgsmål?
Ring til os på tlf. 70 11 06 06.

Tilmeld dig Realdania By & Bygs nyhedsbrev

Vil du gerne modtage nyt fra Realdania By & Byg og holde dig orienteret om bl.a. vores erhvervsarrangementer og nye projekter? Få Realdania By & Bygs gratis nyhedsbrev, som udkommer 1-3 gange om måneden. 

Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet

Om Realdania By & Byg Klubben

Realdania By & Byg Klubben følger Realdania By & Bygs arbejde med historiske huse, eksperimenterende byggeri og byudvikling over hele landet. Selskabets projekter og virke formidles gennem klubbens arrangementer og tilbud til private og fagfolk. Som medlem kan man følge projekterne på tæt hold og få adgang til byudviklingsprojekter og enestående arkitektur og huse, der normalt ikke er åbne for offentligheden. 

Læs mere om Realdania By & Byg Klubben

Om Realdania By & Byg

Realdania By og Byg er et datterselskab af foreningen Realdania. Vi fører Realdanias mission og strategier om livskvalitet i det byggede miljø ud i livet gennem ejerskab af bygninger og arealer til byudvikling. Realdania By & Byg har siden 2003 restaureret 50 historiske huse i Danmark - og enkelte i Grønland, udviklet 15 projekter med eksperimenterende byggeri og 5 store projekter inden for by- og arealudvikling. 

Læs mere om Realdania By & Byg