Log ind

Log ind info

Overnat i arkitekturen

Som medlem af Realdania By & Byg Klubben kan du overnatte i en række udvalgte hoteller til særpris. Benyt dem i forbindelse med Realdania By & Byg Klubbens arrangementer, eller hvis du gerne vil have et hotelophold, hvor arkitektur og design er en del af oplevelsen. 

Sådan gør du
Nedenfor kan du se hotellerne, og tilbuddene til Realdania By & Byg Klubbens medlemmer.
Bestil direkte hos hotellet og oplys om medlemskab af Realdania By & Byg Klubben, og at du ønsker at benytte tilbuddet til Realdania By & Byg Klubben ved bestilling. 

Alexandra retrodesign hotel i København 
Bo blandt de verdenskendte danske møbelklassikere og besøg Designmuseum Danmark. Hotel Alexandra er indrettet med dansk design fra 40erne til 60erne.
Realdania Byg Klubben ophold kr. 625,- // bestil her
Per pers. i dobbeltværelse, velkomstdrink, morgenmad & adgang til Designmuseum Danmark (lukket om mandagen). Ekstra nat kr. 550,- pr. pers. i dobbeltværelse, tillæg for enkeltværelse kr. 325,- og kr. 275.- for ekstra nat.  


Hindsgavl Slot
Med en slotsweekend på Hindsgavl Slot kan man se frem til en hyggelig og afslappende get-away eller en aktiv weekend i historiske rammer omgivet af smuk natur ved lillebælt.
Spar 10 procent på slotsweekend // bestil her
Realdania By & Byg Klubbens medlemmer får 10 procent rabat på slotsweekend. Tilbuddet gælder hele året. 


Hotel Nørre Vosborg i Vemb
Fire århundreder og fem arkitektoniske stilarter.Vest for Holstebro ligger herregården Nørre Vosborg, som forener historisk og moderne arkitektur med Vestjyllands smukke og vidtstrakte natur.
Spar 10 procent  // bestil her - oplys om medlemskab ved bestilling
Realdania By & Byg Klubbens medlemmer får 10 procent rabat på ophold på Nørre Vosborg. Tilbuddet gælder hele året. 

Hotel Plesner i Skagen
Tegnet af Ulrik Plesner i 1907, placeret i hjertet af Skagen; tær på Skagen Kunstmuseum, lystbådehavnen og Sønderstrand. En lille oase for godtfolk med hang til klassiske badehotelsdyder i en moderne fortolkning.
Spar 20 procent // bestil her
Realdania By & Byg Klubbens medlemmer får 20% rabat på overnatninger (på gældende listepriser). Gælder alle dage (undtaget helligdage og perioden 1. juli-15. august).

Hotel Villa Provence i Aarhus
Sydfransk stemning midt i Aarhus. Familieejet hotel, omgivet af gode restauranter og kulturelle oplevelser. Stemningen er personlig og hjemlig og værelserne eksklusive.
Få 10 procent på superior værelser og suiter // bestil her
Tilbuddet gælder hele året og omfatter værelser af typerne superior, stort superior, stort superior med badekar og suiter.

Der tages ved hoteltilbuddene forbehold for udsolgte dage.