Log ind

Log ind info

Arkitektur og byggeri - fra papir til praksis

Kom med, når vi åbner døre over hele landet til arkitektur- og byggeoplevelser, der giver indsigt. I ser projekterne, hører om mellemregningerne og kommer tæt på de konkrete løsninger. Igennem erhvervsarrangementerne omsætter vi vores viden og erfaringer inden for by- og arealudvikling, nybyggeri og restaurering fra papir til praksis til glæde for fagfolk i det byggede miljø. 

Kommende erhvervsarrangementer:

Tegn et erhvervsmedlemskab og få en række fordele:

  • Introtilbud - få 2 gratis billetter: Tegner jeres virksomhed eller organisation et erhvervsmedlemskab, får I 2 gratis billetter til et valgfrit erhvervsarrangement. Billetterne bliver efterfølgende mailet til den oplyste mailadresse. Husk blot at skrive i notatfeltet, hvilket arrangement I ønsker 2 billetter til. 
  • Kom med til særlig klubpris: Som erhvervsmedlem kan I købe billetter til alle Klubbens arrangementer til SÆRPRIS (både erhvervsarrangementer og klubarrangementer for personlige medlemmer). Erhvervsmedlemmer kan købe op til 10 billetter til den særlige klubpris - så ta' gerne kollegaer eller samarbejdspartnere med. Vi afholder ca. 8 erhvervsarrangementer årligt og ca. 100 årlige klubarrangementer for private medlemmer.
  • Mød nøglepersonerne i Realdania By & Bygs projekter, som deler deres viden og erfaringer
  • Udbyg jeres netværk: Ved hvert møde får I mulighed for at udveksle erfaringer og netværke med fagfolk på tværs i branchen.


Erhvervsmedlemskabet koster kr. 1.000,- årligt (ex moms).