Arkitektur og byggeri - fra papir til praksis

Kom med, når vi åbner døre over hele landet til arkitektur- og byggeoplevelser, der giver indsigt. I ser projekterne, hører om mellemregningerne og kommer tæt på de konkrete løsninger. Igennem erhvervsarrangementerne omsætter vi vores viden og erfaringer inden for by- og arealudvikling, nybyggeri og restaurering fra papir til praksis til glæde for fagfolk i det byggede miljø. 

Kommende erhvervsarrangementer:

Tegn et erhvervsmedlemskab og få en række fordele:

  • Introtilbud - få 2 gratis billetter: Tegner jeres virksomhed eller organisation et erhvervsmedlemskab, får I 2 gratis billetter til et valgfrit erhvervsarrangement. Billetterne bliver efterfølgende mailet til den oplyste mailadresse.  
  • Kom med til særlig klubpris: Som erhvervsmedlem kan I købe billetter til alle Klubbens arrangementer til SÆRPRIS (både erhvervsarrangementer og klubarrangementer for de private medlemmer). Erhvervsmedlemmer kan købe op til 10 billetter til den særlige klubpris - så ta' gerne kollegaer eller samarbejdspartnere med. Vi afholder 6-8 erhvervsarrangementer årligt og ca. 80 årlige klubarrangementer for private medlemmer.
  • Udbyg jeres netværk: Ved hvert møde får I mulighed for at udveksle erfaringer og netværke med fagfolk på tværs i branchen.


Erhvervsmedlemskabet koster kr. 1.000,- årligt (ex moms). 

Se alle

Arrangementer

28. februar 2019

Søetatens Pigeskole - Nyboders glemte skole kl. 12.30
Kuppellofter, kanonkugler, streng symmetri og en himmelstræb...


Læs mere
28. februar 2019

Søetatens Pigeskole - Nyboders glemte skole
Vi arbejder på at arrangere en ekstra rundvisning. Realdania...


Læs mere
28. februar 2019

Søetatens Pigeskole - Nyboders glemte skole kl. 16.30
Kuppellofter, kanonkugler, streng symmetri og en himmelstræb...


Læs mere
Læs mere her