Arkitektur og byggeri - fra papir til praksis

Kom med, når vi åbner døre over hele landet til arkitektur- og byggeoplevelser, der giver indsigt. I ser projekterne, hører om mellemregningerne og kommer tæt på de konkrete løsninger. Igennem erhvervsarrangementerne omsætter vi vores viden og erfaringer inden for by- og arealudvikling, nybyggeri og restaurering fra papir til praksis til glæde for fagfolk i det byggede miljø. 

Tegn et erhvervsmedlemskab og få en række fordele:

  • Introtilbud - få 2 gratis billetter: Tegner jeres virksomhed eller organisation et erhvervsmedlemskab, får I 2 gratis billetter til et valgfrit erhvervsarrangement. Billetterne bliver efterfølgende mailet til den oplyste mailadresse.  
  • Kom med til særlig klubpris: Som erhvervsmedlem kan I købe billetter til alle Klubbens arrangementer til SÆRPRIS (både erhvervsarrangementer og klubarrangementer for de private medlemmer). Erhvervsmedlemmer kan købe op til 10 billetter til den særlige klubpris - så ta' gerne kollegaer eller samarbejdspartnere med. Vi afholder 6-8 erhvervsarrangementer årligt og ca. 80 årlige klubarrangementer for private medlemmer.
  • Udbyg jeres netværk: Ved hvert møde får I mulighed for at udveksle erfaringer og netværke med fagfolk på tværs i branchen.


Erhvervsmedlemskabet koster kr. 1.000,- årligt (ex moms). 

Se alle

Arrangementer

26. april 2019

Arne Jacobsen - Moderne ener i dansk arkitektur
Arne Jacobsen var dansk modernist per excellence. Med værker...


Læs mere
27. april 2019

Arne Jacobsens eget hus med nyt køkken, bad og farver kl. 11.30
Genfundne originale tegninger og en farvearkæologisk undersø...


Læs mere
27. april 2019

Arne Jacobsens eget hus med nyt køkken, bad og farver kl. 13.00
Genfundne originale tegninger og en farvearkæologisk undersø...


Læs mere
Læs mere her