Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Oplev unik arkitektur med Realdania By & Byg Klubben

Realdania By & Byg Klubben følger Realdania By & Bygs arbejde med historiske huse, eksperimenterende nybyggeri og byudvikling over hele landet.

Realdania By & Byg fører Realdanias mission og strategier om livskvalitet i det byggede miljø ud i livet gennem ejerskab af bygninger og arealer til byudvikling.

Alle kan blive medlem af Realdania By & Byg Klubben.

Bispebjerg Bakke

Med Realdania By & Byg Klubben kan du opleve de over 50 historiske huse i hele landet, som Realdania By & Byg ejer og restaurerer, og som normalt ikke er åbne for offentligheden. Husene er alle noget særligt og  har betydning for dansk bygningskultur. Husene er håndplukket som unikke eksemplarer på dansk arkitektur og den udvikling. Tilsammen repræsenterer de forskellige tider, stilarter og geografiske steder. 

Bliv også klogere på de 4 store byudviklingsprojekter, som Realdania By & Byg er involveret i samt eksperimenterende byggerier.

Som klubmedlem kan du deltage til særpris i Klubbens over 100 fysiske og online rundvisninger, foredrag og ophold over hele landet. Du oplever enestående historiske huse, følger igangværende restaureringer og møder arkitekter og andre fagfolk i Realdania By & Byg, som fortæller historierne bag projekterne.

Velkommen til oplevelser med indsigt.

Klubfordele - personligt medlemskab

Det personlige medlemskab af Realdania By & Byg Klubben er for dig, der vil ud og opleve enestående dansk arkitektur og spændende byudviklingsprojekter. Du kan som en del af medlemskabet tage en gæst med til klubpris.

Som personligt medlem får du følgende fordele:

 • Deltag i særarrangementer KUN for medlemmer:
  Besøg de over 15 af arkitekternes egne huse, som Realdania By & Byg ejer, og som normalt ikke er åbne for offentligheden.
  Kom med bag byggehegnet og besøg byggepladsen, når vi restaurerer historiske huse, opfører eksperimenterende byggerier og udvikler nye bydele - på tæt hold og i selskab med eksperter. 
 • Tag 1 gæst med til klubpris til rundvisninger, foredrag og ophold.
 • Vælg en velkomstgave: Når du tegner et medlemskab, kan du vælge et gratis valgfrit hæfte fra serien "Arkitekternes egne huse" som velkomstgave.
 • Glæd dig til december: Her modtager du Realdania By & Bygs årbog, som hvert år udgives i december, og som sendes gratis til alle medlemmer.  
 • Få rabatter på udgivelser: Få op til 50 procent rabat på Realdania By & Bygs mange udgivelser om projekterne. Se Realdania By & Bygs udgivelser
 • Bo i bygningsarven: Som klubmedlem får du altid først besked om ledige lejemål i Realdania By & Bygs portefølje.
 • Overnat i arkitekturen: Som klubmedlem kan du overnatte i en række udvalgte hoteller til særpris. Benyt dem i forbindelse med Realdania By & Byg Klubbens arrangementer, eller hvis du gerne vil have et hotelophold, hvor arkitektur og design er en del af oplevelsen. Se listen over udvalgte hoteller.


Et medlemskab af Realdania By & Byg Klubben koster 199 kr. inkl. moms om året. Er du studerende eller medlem af Realdania eller Ældresagen, får du 25 % rabat på medlemskabet.

Bliv medlem af Realdania By & Byg Klubben

Klubfordele - erhvervsmedlemskab

Erhvervsmedlemskabet af Realdania By & Byg Klubben er for virksomheder og kommuner, som ønsker inspiration indenfor restaurering, byudvikling og eksperimenterende byggeri. Som erhvervsmedlem kan man deltage i erhvervsarrangementer og Klubbens øvrige arrangementer til særpris. 

Som erhvervsmedlem får man følgende fordele:

 • Deltag i særlige erhvervsarrangementer med faglige temaer inden for byudvikling, restaurering og byggeri. Oplev projekterne, hør om mellemregningerne og kom tæt på de konkrete løsninger. Mød desuden nøglepersonerne i Realdania By & Bygs projekter, som deler deres viden og erfaringer
 • Klubpris til ALLE arrangementer: Som erhvervsmedlem kan I købe billetter til alle Klubbens arrangementer til SÆRPRIS (både erhvervsarrangementer og klubarrangementer for personlige medlemmer).
 • Køb op til 10 billetter til den særlige klubpris - så ta' gerne kollegaer eller samarbejdspartnere med. Vi afholder ca. 8 erhvervsarrangementer årligt og ca. 100 årlige klubarrangementer.
 • Alle virksomhedens ansatte kan benytte erhvervsmedlemskabet.
 • Udbyg jeres netværk: Ved hvert møde får I mulighed for at udveksle erfaringer og netværke med fagfolk på tværs i branchen.

Erhvervsmedlemskabet koster kr. 1.250,- årligt (inkl. moms).

Bliv erhvervsmedlem af Realdania By & Byg Klubben

Som klubmedlem kan du opleve:

Træd ind i arkitekturen med Realdania By & Byg Klubben

Se et udpluk af de historiske huse og projekter, du kan opleve med Klubben