Restaureringen af Ballonhangaren: Øjemål og gamle teknikker

Med udgangspunkt i vores igangværende restaurering af Ballonhangaren i København kan I ved et erhvervsarrangement onsdag den 2. oktober få inspiration til, hvordan man kan styre en restaurering, når man ikke kender indsatsområderne på forhånd. I hører også om de restaureringsteknikker, som er anvendt og erfaringerne med dem.

Restaureringen af Ballonhangaren har haft særligt fokus på at sikre den bærende konstruktion. Flere spærfag var rådne og knækkede og havde skubbet store dele af facaden ud af lod, og hangaren var nedstyrtningstruet. Hvordan man har grebet dén opgave an og meget mere, kan I blive klogere på i selskab med bygherre og byggeleder, som også fortæller om Ballonhangarens funktioner gennem tiden, områdets historie, det særlige kulturmiljø og den fremtidige brug.

SÅDAN KOMMER I MED:
Køb billet til arrangementet nedenfor, eller benyt vores INTRO-TILBUD: Tegn et erhvervsmedlemskab af Realdania By & Byg Klubben og få 2 gratis billetter til arrangementet (billetterne får I tilsendt på email efterfølgende).

Køb billet til erhvervsarrangementet

>> Køb billet

"Nyt liv i historiske bygninger" - indlæg og rundvisning
Onsdag den 2. oktober kl. 14.00-16.00
Ballonhangaren, Artillerivej 73 A-B 2300 København S. 
Pris per deltager: kr. 520,- ex moms

Program

Kl. 14.00-14.05 Velkomst og kort introduktion til Realdania By & Bygs arbejde med historiske ejendomme.

Kl. 14.05-15.00 Hvorfor er Ballonhangaren vigtig at bevare, og hvordan sikres en fremtidig brug?
Per Troelsen, arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg, viser rundt i Ballonhangaren og giver undervejs en introduktion til Ballonhangaren: Hvorfor gik Realdania By & Byg ind i projektet? Hvordan har Ballonhangaren været brugt gennem tiden? Hvorfor er kulturmiljøet i området noget ganske særligt, og hvordan er det lykkedes at bevare det? Hvordan sikres den fremtidige brug?

Kl. 15.00-15.45 Restaureringen af Ballonhangaren – proces, gamle teknikker og udfordringer undervejs
Tonni Kildentoft Nielsen, projektleder i Københavns Byggestyring, fortæller om restaureringen af Ballonhangaren: Hvordan styres restaureringen, når man ikke kender indsatsområderne på forhånd, hvordan har øjemål og gamle teknikker været brugt i restaureringen, og hvilke udfordringer dukkede op undervejs i processen?

15.45-16.00 Forfriskning og afrunding

NB: Man må ikke parkere ved Ballonhangaren - parkér i stedet på Islands Brygge eller i nærområdet. Se rutebeskrivelse til Ballonhangaren.

Eller benyt jer af vores INTRO-TILBUD


INTRO TILBUD:
Tegn et erhvervsmedlemskab ved at udfylde formularen nedenfor
(VÆLG "Erhvervsmedlemskab"). Herefter modtager du på e-mail 2 gratis billetter (værdi 1.040 kr.) til arrangementet "Restaureringen af Ballonhangaren".

Et års erhvervsmedlemskab koster kr. 1.000 ex moms (1.250,- inkl. moms.)

I kan vælge at betale med kreditkort, via faktura eller EAN.

Erhvervsmedlemskabet kan tegnes af virksomheder, kommuner eller organisationer.

Realdania By & Byg Klubbens erhvervstilbud

15 års erfaringer fra mere end et halvt hundrede bygge- og restaureringsprojekter, og et ønske om at omsætte opsamlet viden og erfaringer fra papir til praksis til glæde for fagfolk i det byggede miljø. Det er baggrunden for Realdania By & Byg Klubbens erhvervsarrangementer. Kom med, når vi åbner døre over hele landet til arkitektur- og byggeoplevelser, der giver indsigt. Du ser projekterne, hører om mellemregningerne og kommer tæt på de konkrete løsninger.

>> Se en oversigt over Realdania By & Byg Klubbens øvrige erhvervsarrangementer

Yderligere information: Kontakt projektleder, kommunikation, Lise Vølund Jacobsen på tlf. 22 24 07 74.

Medlemsfordele

Alle kan deltage i Realdania By & Byg Klubbens erhvervsarrangementer. Pris for deltagelse:
Erhvervsmedlemmer: kr. 160,- ex moms (kr. 200,- inkl. moms).
Ikke-medlemmer:      kr. 520,- ex moms (kr. 650,- inkl. moms).

Tegn et erhvervsmedlemskab - og få adgang til en række fordele:

Køb billetter til særlig klubpris
Som erhvervsmedlem kan jeres virksomhed købe billetter til erhvervsarrangementerne til særpris (kr. 160,- ex moms). I kan købe op til 10 billetter til den særlige klubpris.

Bliv fagligt opdateret - og oplev innovative løsninger og unikt byggeri
Deltag i ca. 8 årlige erhvervsarrangementer og få inspiration til fx brug af nye byggematerialer, innovative løsninger og nye metoder. Oplev spændende byggeprojekter og se, hvad der virker i praksis. Besøg færdige projekter og få specialisternes erfaringer og gode råd. Der er tid til dialog og spørgsmål.

Udbyg jeres netværk
Ved hvert møde får I mulighed for at netværke med fagfolk på tværs i branchen.

Adgang til klubarrangementer for privatmedlemmer 
Deltag også i de mange klubarrangementer for de personlige medlemmer. Som erhvervsmedlem kan man købe op til 10 billetter til klubpris til hvert arrangement. Se en oversigt over de unikke kulturoplevelser.

1 ÅRS ERHVERVSMEDLEMSKAB: Kr. 1.000,- ex moms (1.250,- inkl. moms)

FAQ om erhvervsmedlemskab

Hvem kan blive erhvervsmedlem?
Alle private og offentlige virksomheder.

Kan vi betale via faktura eller EAN?
Ja, når I vælger kurven kan I vælge betalingsmetode (enten kreditkort, faktura eller EAN). Har I spørgsmål, så ring til os på tlf. 70 11 06 06 eller skriv til klub@realdaniabyogbyg.dk.

Hvorfor koster det noget af deltage?
Prisen for medlemskabet og arrangementerne er med at dække vores omkostninger ifm. afholdelse af arrangementerne.

Hvem kan deltage i erhvervsarrangementerne?
Alle interesserede kan deltage i erhvervsarrangementerne. Man kan vælge enten at købe billet til det enkelte arrangement eller tegne et erhvervsmedlemskab og herigennem opnå rabat på billetprisen.

Er erhvervsmedlemskabet personligt?
Nej, det er virksomheden, som melder sig ind. Dermed kan det godt være forskellige personer i virksomheden, som benytter medlemskabet fra gang til gang.

Andre spørgsmål?
Ring til os på tlf. 70 11 06 06.

Om Realdania By & Byg Klubben

Realdania By & Byg Klubben følger Realdania By & Bygs arbejde med historiske huse, eksperimenterende byggeri og byudvikling over hele landet. Selskabets projekter og virke formidles gennem klubbens arrangementer og tilbud til private og fagfolk. Som medlem kan man følge projekterne på tæt hold og få adgang til byudviklingsprojekter og enestående arkitektur og huse, der normalt ikke er åbne for offentligheden.

Læs mere om Realdania By & Byg Klubben

Om Realdania By & Byg

Realdania By og Byg er et datterselskab af foreningen Realdania. Vi fører Realdanias mission og strategier om livskvalitet i det byggede miljø ud i livet gennem ejerskab af bygninger og arealer til byudvikling. Realdania By & Byg har siden 2003 restaureret 50 historiske huse i Danmark - og enkelte i Grønland, udviklet 15 projekter med eksperimenterende byggeri og 5 store projekter inden for by- og arealudvikling.

Læs mere om Realdania By & Byg