Åbent hus på Gelsted Station søndag den 4. februar kl. 12.30-16.00

Træd ind i et stykke danmarkshistorie, hvor arkitektur, jernbanedrift og kulturhistorie fletter sig sammen, når Realdania By & Byg inviterer alle interesserede til at opleve resultaterne af to års arbejde med at bevare, genskabe og nyindrette den klassiske stationsbygning opført i 1911 i Gelsted på Vestfyn.

Alle er velkomne, det er gratis og kræver ingen tilmelding. Vi ses på Gelsted Station, Banevolden 4, 5591 Gelsted, søndag den 4. februar kl. 12.30-16.00.

Arrangementet er afholdt

Realdania By & Byg

Realdania By & Byg er et datterselskab af foreningen Realdania, som fører Realdanias mission og strategier om livskvalitet i det byggede miljø ud i livet gennem ejerskab af bygninger og arealer til byudvikling.

Realdania By & Byg har siden 2003 restaureret flere end 50 historiske huse i Danmark - og enkelte i Grønland, udviklet 15 projekter med eksperimenterende byggeri og 5 store projekter inden for by- og arealudvikling.

Læs mere om Realdania By & Byg

Oplev dansk bygningskultur

Med Realdania By & Bygs oplevelsesklub Realdania By & Byg Klubben får du eksklusiv adgang til oplevelser med arkitektur, historiske huse og eksperimenterende nybyggeri over hele landet.

Gå på opdagelse i små detaljer og store fortællinger, som 500 års bygningskultur gemmer på – fra middelalder til modernisme.

Træd ind i arkitekturhistorien.

Se her, hvad du kan opleve