Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Konkurrencebetingelser for julekalender

Når du deltager i Realdania By & Bygs Julekalender, accepterer du samtidig vores persondata- og cookiepolitik.

Ved deltagelse forbeholder Realdania By & Byg sig retten til at tage kontakt til dig, via den e-mail du har angivet, ved fejl eller andre servicemeddelelser, der kan have betydning for din deltagelse i Realdania By & Bygs Julekalender.

Du deltager i konkurrencen om dagens præmie ved at besvare dagens spørgsmål og udfylde navn og e-mailadresse samme dag, som du modtager mailen med dagens quiz - dvs. for at deltage i quizzen den 1. december, skal du besvare dagens spørgsmål og sende dine oplysninger den 1. december. Du behøver ikke svare rigtigt på spørgsmålene for at deltage i lodtrækningen. Du behøver heller ikke tilmelde dig Realdania By & Bygs produkter for at kunne deltage.

Blandt deltagerne i dagens quiz udtrækker vi tilfældigt 3 vindere af dagens præmie. Vinderne får direkte besked den efterfølgende hverdag via mail. For at kunne sende dig bog-præmierne vil vi efterfølgende få brug for din adresse. Vinderne skal besvare vores e-mail inden én måned fra modtagelse, ellers bortfalder præmien. Præmien bliver tilsendt hurtigst muligt. Der kan kun leveres præmier til danske adresser. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Realdania By & Byg betaler præmieskatten og fragt.

Du kan til enhver tid afmelde dig julekalenderen.

Ansatte i Realdania By & Byg og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencerne. Det samme gælder for ansatte hos Realdania og Bolius og disses husstande. Det er heller ikke muligt at deltage i konkurrencer, hvis en person i husstanden er deltidsansat, projektansat, konsulentansat, freelancer el. lign. hos ovennævnte.