Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Konkurrencebetingelser for julekalender

Når du deltager i Realdania By & Bygs Julekalender, accepterer du samtidig vores persondata- og cookiepolitik.

Ved deltagelse forbeholder Realdania By & Byg sig retten til at tage kontakt til dig, via den e-mail du har angivet, ved fejl eller andre servicemeddelelser, der kan have betydning for din deltagelse i Realdania By & Bygs Julekalender.

Du deltager i konkurrencen om dagens præmie ved at besvare dagens spørgsmål og udfylde navn og e-mailadresse samme dag, som du modtager mailen med dagens quiz - dvs. for at deltage i quizzen den 1. december, skal du besvare dagens spørgsmål og sende dine oplysninger den 1. december. Du behøver ikke svare rigtigt på spørgsmålene for at deltage i lodtrækningen. Du behøver heller ikke tilmelde dig Realdania By & Bygs produkter for at kunne deltage.

Blandt deltagerne i dagens quiz udtrækker vi tilfældigt 1 vinder af dagens præmie. Vinderen får direkte besked den efterfølgende hverdag via mail. Præmien bliver tilsendt hurtigst muligt. Der kan kun leveres præmier til danske adresser. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Realdania By & Byg betaler præmieskatten og fragt.

Du kan til enhver tid afmelde dig julekalenderen.

Ansatte i Realdania By & Byg og deres husstande kan ikke deltage i konkurrencerne. Det samme gælder for ansatte hos Realdania og Bolius og disses husstande. Det er heller ikke muligt at deltage i konkurrencer, hvis en person i husstanden er deltidsansat, projektansat, konsulentansat, freelancer el. lign. hos ovennævnte.