Medlemskab af Realdania By & Byg Klubben

Et klubmedlemskab gælder et år fra indmeldelse. Få dage efter tilmelding modtager du din velkomstgave.

Ved indmeldelse modtager du en e-mail med et brugernavn og kodeord til hjemmesiden. Det skal du bruge for at handle til klubpris. Når du logger dig ind på hjemmesiden, får du adgang til klubtilbud og mulighed for at købe bøger m.m. til medlemspris. Her er der også mulighed for at ændre dine oplysninger, hvis du fx skifter adresse. Ændring af e-mailadresse skal meddeles til info@realdaniabyogbyg.dk
 
Du modtager løbende tilbud og nyheder og selvfølgelig invitationer til årets mange klubarrangementer, hvor du deltager til klubpris. Al kommunikation vil ske til den e-mailadresse, der er oplyst i forbindelse med din tilmelding til klubben.

Det er kun muligt at tilmelde sig Realdania By & Byg klubben her på hjemmesiden.

Ved indmeldelse i Realdania By & Byg Klubben oprettes en aftale om automatisk kortbetaling til betaling af kommende års kontingent. Læs mere om automatisk kortbetaling. Kontingent betales en gang årligt, for det første år. Følgende år bliver kontingent opkrævet to uger før klubmedlemskabet udløber. Du modtager advisering, når fornyelse af klubmedlemskabet/næste års kontingent er hævet.

Klubmedlemskabet løber indtil det siges op. Man kan til enhver tid opsige sit medlemskab af Realdania By & Byg Klubben. Medlemskabet ophører samtidig med udgangen af den periode, der allerede er betalt kontingent for.

 

 

Læs mere her