Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Verdensballetten på Hindsgavl Slot

onsdag den 3. august kl. 19:30 - 21:30
Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart
NB: Arrangementet kræver tilmelding

ARRANGEMENTET ER UDSOLGT

Oplev ballet, opera og klassisk musik på højt internationalt niveau under åben himmel, når Verdensballetten optræder i Hindsgavl Slotsparks eventyrlige rammer med udsigt til Lillebælt. 

Det bliver en sommeraften, hvor alt går op i en højere enhed, når Verdensballetten gæster Hindsgavl Slot ved Middelfart.

Under åben himmel med den betagende klassicistiske slotsbygning og et funklende Lillebælt som kulisse, fremfører Verdensballetten highlights fra både ballettens og operaens verden. 

På scenen kan du blandt andet opleve nogle af verdens bedste balletdansere fra verdens førende kompagnier, bl.a. solodanser Steven McRae fra London og den ukrainske stjerneballerina Iana Salenko. 

Danserne bliver akkompagneret af internationalt anerkendte musikere og danske operasangere, og tenor og konferencier Jens-Christian Wandt vil lede os igennem forestillingen og sørge for, at alle er med – erfarne såvel som grønskollinger i opera og ballet.

Drink og snack i loungeområde
Medlemmer af Realdania By & Byg Klubben kan som noget særligt nyde en gratis drink og snack i pausen i eget loungeområde på plænen.

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er nødvendig.

Forestillingen kan kombineres med en 3-retters middag i Restaurant Louise i Laden.

Når du har valgt billettype og evt. bespisning går du til betaling, og her kan du se, at billetten er inkluderet gratis drink og snack i pausen.

ARRANGEMENTET ER UDSOLGT 

Praktisk information

NB. Du skal benytte ovenstående link for at opnå tilbuddet

Forventet varighed
: 2 t. inkl. pause

Mad & drikke: Mad og drikkevarer må desværre ikke medbringes. Mad kan tilkøbes sammen med forestillingsbilletten. Der vil være rig mulighed for at købe kolde og varme drikke.

Tøj: Tag godt med varmt tøj på, og tag gerne et regnslag med hætte med, hvis det begynder at regne. Det er desværre ikke tilladt at have paraply med, da det kan skygge for dem, som sidder bag dig.

Siddeplads: Tag gerne en siddehynde og et tæppe med, så du kan holde varmen på din siddeplads. Det er ikke tilladt at medbringe egen stol.

Parkering: På slottets parkeringsplads og i Dyrehaven tæt på slottet.

Indgang: Billet til forestillingen skal fremvises i indgangen og kan fremvises på print eller på mobilen.