Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Ophold: Et værelse i kostalden, tak!

fredag den 8. april kl. 13:30 - lørdag den 9. april kl. 11:30
Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Fra støvede stalde til topmoderne hotelværelser. Mærk Realdania By & Bygs transformationer af historiske ejendomme på egen krop, når vi tager på ophold på Hindsgavl Slot - et af landets bedste hotel- og konferencecentre – og overnatter i de restaurerede kostalde, der står med den råhed, som arkitektonisk har præget den fredede avlsgård.

Kom med på dette forårsophold og få en unik slotsoplevelse og et indblik i, hvordan Realdania By & Byg har transformeret de historiske Hindsgavl-ejendomme og omdannet støvede stalde til topmoderne hotelværelser. 

Check ind til en overnatning i en af de gamle kostalde, som efter en omfattende restaurering er transformeret til moderne, luksuriøse hotelværelser. De er indrettet med en fritstående brusekabine i røde teglsten og med rå vægge i grove genbrugstegl, store ølandsfliser og lofter i et bølget hvælv, som alt sammen er med til at fastholde den historiske stemning.  

Foredrag: Fra tomme bygninger til levende bygninger
Under opholdet viser restaureringsarkitekt Dorthe Bendtsen rundt både på slottet, i de gamle stalde og i den enorme lade, som i dag er multisal og restaurant, og fortæller undervejs om Hindsgavls mere end 800 år lange historie og om Realdania By & Bygs restaurering. 

Om eftermiddagen er der foredrag om nogle af de Realdania By & Byg-restaureringer, hvor hele bygninger er blevet transformeret til nye formål, bl.a. avlsgården på Hindsgavl Slot. Andre steder i landet er en garage blevet forvandlet til moderne familiebolig; et fyrtårn til fugleoplevelsescenter; et pakhus til moderne kontorlokaler osv. Få et spændende indblik i Realdania By & Bygs arbejde med at gøre tomme bygninger til levende bygninger.

Opholdet byder også på kulinariske oplevelser fra slotskøkkenet og naturoplevelser i særklasse: Den romantiske slotspark med lysthuse, den bugnende køkkenhave, den store dyrehave med kronhjorte og dådyr og det skønneste vue ud over Lillebælt, omgivet af skov, skrænter og glasklar havluft.

Program 

Fredag
(Check ind fra kl. 14)
Kl. 13.30 Velkomst ved Realdania By & Byg Klubben.
Rundvisning i slotsbygningen, avlslængerne og laden v/ restaureringsarkitekt Dorthe Bendtsen.
Kl. 15.00 Kaffe og kage.
Kl. 15.30 Foredrag om Realdania By & Bygs arbejde med at transformere og forvandle tomme historiske bygninger til levende bygninger v/ Astrid Weiss og Mette Sørensen, arkitekturformidlere i Realdania By & Byg.
Kl. 17.00 Egen tid.
Kl. 18.30 Velkomstbobler i Restaurant Louise i laden.
Kl. 19.00 4-retters middag i Restaurant Louise i laden.

Overnatning

Lørdag
Kl. 08-10 Morgenmad med hjemmelavede lækkerier fra slotskøkkenet.
Kl. 10.00 Check ud.
Kl. 10.00 Gåtur i de smukke omgivelser v/ tidligere skovfoged, Niels Kiholm, som viser rundt i den smukke dyrehave og deler ud af sin store viden om skoven og dyrene i området omkring Hindsgavl Slot.
Kl. 11.30 Tak for denne gang.

Pris
Prisen pr. person i delt dobbeltværelse er 1.995 kr.
Prisen dækker rundvisning, foredrag med kaffe og kage, guidet tur i dyrehaven, en overnatning med morgenbuffet, middag og velkomstdrink. Drikkevarer til middagen er for egen regning.

Der er et enkeltværelsestillæg på 179,40 kr. Tillægget afregnes direkte hos Hindsgavl ved check ud (se bemærkninger).

Bemærkninger
Arrangementet er ikke egnet for dårligt gående.

Har du særlige krav til maden, bedes du oplyse dette i notatfeltet ved køb af billetter.

Ønsker du enkeltværelse bedes du ligeledes oplyse dette i notatfeltet ved køb af billetter.

Arrangementet gennemføres kun ved min. 25 deltagere pr. 20. marts.

Transport
Det er gratis at parkere på Hindsgavl Slot.

Flere oplevelser
Benyt lejligheden til at besøge nærliggende museer:

Clay
Trapholt

Om Hindsgavl Slot
Hindsgavls historie går mere end 800 år tilbage, men det nuværende slot er opført i 1784-85 i klassicistisk stil. Hindsgavl Slot, som er fredet, udgør et samlet kulturlandskab med slot, avlsgård, slotspark, køkkenhave, dyrehave, skov m.m. Slottet har været i Realdania By & Bygs eje siden 2003 og er løbende blevet restaureret og transformeret til et af landets bedste hotel- og konferencesteder.
Læs mere om Hindsgavl Slot