Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

ONLINE: BLOX - levende byrum og samlingspunkt for arkitektur og design

torsdag den 6. januar kl. 14:00 - 14:45
Online,
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Kom med på virtuel rundtur gennem BLOX med projektchef Peter Fangel, der stod i spidsen for byggeriet. Du skal høre om BLOX’ forvandling fra bryghusgrund og parkeringsplads til levende byrum og moderne multihus med kig til alle verdenshjørner.

I 2018 åbnede BLOX på havnefronten i København, og lige siden har der summet af liv både foran og bagved bygningens blåtonede ruder. 

I BLOX kan man bo, spise, arbejde, netværke, lege, træne og se udstillinger. BLOX giver plads til byliv og engagerer mennesker i arkitektur, design og bæredygtig byudvikling gennem udstillinger, events, forretningsudvikling og partnerskaber. Og med den nye Lille Langebro er der skabt forbindelser på tværs af Københavns Havn.

BLOX er både blevet hædret og haglet ned, og med et anlægs- og byudviklingsprojekt af den kaliber er det helt naturligt, at det deler vandene. 

Til dette arrangement har du mulighed for at opleve dele af BLOX med en af de centrale personer i bygherreteamet, projektchef Peter Fangel, og evt. få be- eller afkræftet nogle af dine fordomme om det markante multihus.

Program
Realdania By & Byg Klubben byder velkommen. Vi bevæger os fra Bryghuspladsen gennem bygningen til en af tagterrasserne, mens projektchef Peter Fangel fortæller. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Tilmelding
Arrangementet kræver medlemskab af Realdania By & Byg Klubben.

Er du ikke medlem af Realdania By & Byg Klubben, kan du vælge online rundvisningen i BLOX som gratis velkomstgave!

Sådan deltager du
Før rundvisningen modtager du et link, som rundvisningen bliver streamet på. Udsendelsen kan ses af tilmeldte frem til og med den følgende dag. Arrangementet kræver medlemskab af Realdania By & Byg Klubben.

Mangler du et link til rundvisningen?
Eller har du andre spørgsmål, så kontakt os på klub@realdaniabyogbyg.dk eller ring 70 11 06 06.

Om BLOX
BLOX er tegnet af den hollandske tegnestue OMA, finansieret af Realdania og bygget af Realdania By & Byg.
Læs mere om BLOX