Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Foredrag om arkitekten Kay Fisker

mandag den 2. maj kl. 16:30 - 18:30
Jarmers Plads 2, 1551 København
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Bliv klogere på en af de største danske arkitekter i det 20. århundrede, når lektor og forfatter, Martin Søberg, holder foredrag om Kay Fisker i anledning af bogudgivelsen: Kay Fiskers egen lejlighed i Vestersøhus.

Endnu et hæfte i serien om arkitekternes egne huse – bogen om Kay Fiskers egen lejlighed i Vestersøhus - vil denne dag netop være udkommet. I den anledning har Realdania By & Byg Klubben lokket professor ved Kunstakademiet, magister i kunsthistorie og forfatter til flere bøger om Kay Fisker, Martin Søberg, til at holde et foredrag om den berømte arkitekt.

Bliv klogere på Kay Fisker, manden bag bl.a. Aarhus Universitet, stationsbygningerne på Bornholm og Vestersøhus, hvor Realdania By & Byg ejer Kay Fiskers egen lejlighed. En mand, der har været toneangivende i dansk etagebyggeri og sat synlige spor i det byggede landskab i en menneskealder. 

Vi fejrer bogudgivelsen med et glas vin.

Program
Velkomst ved Realdania By & Byg Klubben. Foredrag ved Martin Søberg. Vi holder en kort pause undervejs og slutter dagen af med et glas vin. Arrangementet varer 2 timer.

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er nødvendig. Max. to pladser til klubpris pr. medlem undtaget erhvervsmedlemmer.

Tilgængelighed
Arrangementet afvikles på Jarmers Plads, hvor der er adgang for alle.

Parkering
Det er ikke muligt at parkere sin bil på Jarmers Plads. Vi henviser vi til p-anlægget under BLOX for enden af Vester Voldgade – vær obs på, at det tager ca. 10 min. at gå fra BLOX til Jarmers Plads.
Vælger du offentlig transport, så er Vesterport og Nørreport nærmeste stationer. Buslinje 5C har et stoppested, som hedder Jarmers Plads.