Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Første spadestik på seniorbofællesskabet i Naturbydelen

fredag den 6. september kl. 14:30 - 17:00
Mødested: Naturbydelen Ringkøbing K, Strandvejen 2 (parkering ved Strandkanten 14), 6950 Ringkøbing
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Vær med til, når vi tager første spadestik til byggeriet af fremtidens seniorbofællesskab i Ringkøbings nye naturbydel. 

Hør arkitekten, bygherren og byudvikleren give en introduktion til seniorbofællesskabet og fortælle om baggrunden for projektet og tankerne bag AART architects vinderforslag, der gør op med det klassiske bofællesskab med private boliger omkring et fælleshus. I seniorbofællesskabet i Naturbydelen bliver boliger og fælles faciliteter i stedet blandet i tre bygninger omkring en fællesplads i åben forbindelse med den smukke, omkringliggende natur. Det forbedrer muligheden for at alle beboerne, også de mindre udfarende, bliver en del af et hverdagsfællesskab, så alle får glæde af den øgede livskvalitet, som beboere i seniorbofællesskaber oplever helt generelt. 

Der vil også være mulighed for at komme på rundtur i naturområdet og høre om de øvrige byggerier, som er på vej.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Du skal blot gennemføre et "køb" af arrangementet til "0" kr. Så er din tilmelding registreret. 


Program

Kl. 14.30 Velkomst. Taler ved Hans Østergaard, borgmester, Ringkøbing-Skjern Kommune, og Peter Cederfeld, adm. direktør, Realdania By & Byg. 

Kl. 14.50 Første spadestik

Kl. 15.15 Info om seniorbofælleskabet ved Jørgen Søndermark, projektleder, Realdania By & Byg, og Anders Tyrrestrup, partner, AART architects

Kl. 16.00 Oplev Naturbydelen med Naturbydelens guider

Kl. 17.00 Tak for i dag


Om seniorbofællesskabet

Seniorbofællesskabet i Naturbydelen er en del af Realdanias initiativ ”Rum og fællesskaber for ældre”, der skal afprøve nye løsninger og tilgange til at udvikle bofællesskaber over hele landet med henblik på at bekæmpe ensomhed blandt ældre og imødekomme en stigende efterspørgsel på seniorbofællesskaber. Realdania By & Byg er bygherre for projektet, som forventes at være klar til indflytning i slutningen af 2020.