Arrangement er afholdt

Opera Hedeland – ”La Bohéme” til særpris

Lørdag den 19. august, kl 17:00 - 22:40
Tranemosevej 8, 2640 Hedehusene. Amfiscenen

NB: Arrangementet kræver tilmelding

Til særpris kan medlemmer af Realdania By & Byg Klubben opleve operaen "La Bohéme", spise i VIP-teltet, høre oplæg om Hedeland Naturpark og Nærheden og ikke mindst operachefens introduktion til forestillingen. Klubbens medlemmer får 10% rabat.

Kun få minutters gang fra den kommende bydel Nærheden ligger Hedeland Naturpark. Her er opera under åben himmel bare én ud af mange kultur- og naturoplevelser, som parken byder på.

Dette års opera er Puccinis klassiker ”La Bohéme” - en tragisk kærlighedshistorie om den fattige parisiske kunstner Rudolfo og hans hjertes udkårne; den dødeligt syge Mimi. Operaen blev første gang opført i 1896 i Torino. Med et storslået scenografisk set-up og store stemmer på scenen opføres den nu under åben himmel på Opera Hedelands amfiscene.

Program
Kl. 17.00 VIP-teltet åbner. Vi samles ved bordene reserveret til Realdania By & Byg Klubben.
Kl. 17.05 Velkomst og herefter oplæg om Nærheden og Hedeland Naturpark ved kommunikationschef i Realdania By & Byg, Anne Mette Rahbæk.
Kl. 17.30 Mulighed for spisning.
Kl. 19.00 Oplæg om operaen ved operachef Claus Lynge. (Dette er et cirka-tidspunkt).
Kl. 20.00 Operaen starter.
Kl. 22.40 Operaen og arrangementet slutter.    

Køb af billetter – spar 10%
Billetter købes direkte ved Opera Hedeland gennem dette link

Spisning
Maden leveres af Meyers Madhus. Det er muligt at købe mad og drikkevarer på stedet, men det er også muligt at forudbestille mad. Madkurve SKAL forudbestilles. Bestilling af mad foretages som en del af billetkøbsprocessen – følg link ovenfor.

Praktik
Vær opmærksom på vejret, da operaen opføres under åben himmel. På Opera Hedelands hjemmeside kan du læse mere om praktikken omkring parkering, pladser, mad, osv.

Om Opera Hedeland
Opera Hedeland har specialiseret sig i at præsentere operaens kendteste værker på højeste niveau. Teatret har siden 2002 dannet ramme om kunstneriske succeser og publikumsmagneter med opsætningen af forskellige værker.
Læs mere her

Om Hedeland Naturpark
Hedeland Naturpark er resultatet af tre amters og to kommuners ambitioner om at omdanne en forhenværende grusgrav til et naturskønt rekreativt område.
Læs mere her

Om Nærheden
Nærheden præsenterer en ny måde at bygge forstad på, hvor målet er, at hverdagen skal være nem og naboskabet stærkt. Midlet er en tæt-lav by med stærke fællesfaciliteter og nem adgang til storby, natur, indkøb, skole og idrætsfaciliteter.
Læs mere her

Læs mere her