Arrangement er afholdt

Naturbydelen Ringkøbing K – besøg det første hus, og hør om seniorbofælleskabet

Onsdag den 13. juni, kl 14:00 - 15:30
Det første hus (Strandkanten 16): Hebolgårde 2, 6950 Ringkøbing

NB: Arrangementet kræver tilmelding

Forestil dig at vågne om morgenen, trække gardinerne fra og se ud over et bølgende hav af farvestrålende engblomster og Ringkøbing Fjord. Den drøm bliver snart til virkelighed for en række beboere, for de første huse i Naturbydelen Ringkøbing K står nu klar. Hermed har byudviklingsprojektet, som er et samarbejde mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By & Byg, nået en vigtig milepæl.

Tag med på rundtur i Naturbydelen, og se de nye boliger i Strandkanten, det første kvarter i Naturbydelen, som kommer til at bestå af 33 moderne ejerboliger med fjordudsigt. Husene har direkte adgang til enge, bærhaver, frugtlunde, søer, skov og faciliteter som en naturlegeplads og en trækfærge ved den store sø i området, som blev etableret inden byggeriet gik i gang.

I 2018-2020 udvikler Realdania med Realdania By & Byg som bygherre et nyt bud på et seniorbofællesskab i Naturbydelen, der skal afprøve nye løsninger til inspiration for udviklingen af seniorbofællesskaber i hele landet. Ambitionen er, at den private bolig skal smelte sammen med fællesarealer, naturen og resten af bydelen for at skabe de bedste rammer for at tage del i fællesskaber.

Bliv meget klogere på hele projektet, når vi besøger Naturbydelen med chefkonsulent Ann Hein og kommunikationsmedarbejder Michael Guldager fra Realdania By & Byg.

Program
Kl. 14.00 Velkomst og introduktion til Naturbydelen v. Ann Hein og Michael Guldager fra Realdania By & Byg.
Kl. 14.15 Vi bevæger os via stierne ud i naturen og kommer bl.a. forbi den nye naturlegeplads, bærhaver, frugtlunde og søen med flydebro og trækfærge.
Kl. 14.45 Vi tager et kig ind i en udstillingsbolig i bebyggelsen Strandkanten.
Kl. 15.15 Afrunding og spørgsmål. 
Kl. 15.30 Arrangementet slutter.

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er nødvendig. Max. to pladser pr. medlem undtaget erhvervsmedlemmer.

Om Naturbydelen Ringkøbing K
Den nye bydel udvikles som et samarbejde mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By & Byg. Byudviklingen skal vise, hvordan Ringkøbing kan udnytte de store potentialer, der ligger i den korte afstand mellem by og natur, til at udvikle et nyt attraktivt boligområde og et unikt, rekreativt naturområde til gavn for byens nuværende og kommende borgere.
Læs mere her

Om Strandkanten
Salget af de første 33 arkitekttegnede boliger i Naturbydelen Ringkøbing K er i gang. Bebyggelsen har fået navnet Strandkanten, og her kan man bo midt i naturen og komme i første række til Ringkøbing Fjord.
Læs mere her

Om seniorbofællesskabet
Seniorbofællesskabet bliver opført i Ringkøbings ny naturbydel over de kommende par år og vil efter planen stå klar til indflytning i 2020. Seniorbofællesskabet skal vise en helt ny vej og sætte standarden for udviklingen af fremtidens bofællesskaber.
Læs mere her

Læs mere her