Arrangement er afholdt

Køge Kyst - byudviklingsprojektet begynder at tage form

Mandag den 23. oktober, kl 16:30 - 18:30
Køge Station, Jernbanegade 12, 4600 Køge

NB: Arrangementet kræver tilmelding

Køge Kyst blev etableret i 2009 med ambitionen om at skabe nye arbejdspladser, boliger, butikker, kultur og grønne områder ved at udvikle Stationsområdet, Søndre Havn og Collstropgrunden – og at gøre kulturen og bylivet til drivkraften for byudviklingen.

Til efteråret indvies den første færdigbyggede etape i Stationsområdet, Køges nye handelskvarter, og tidligere i år flyttede de første beboere ind i det nye boligområde på Søndre Havn. Byudviklingen har derved nået en stor milepæl, og den nye bydel begynder for alvor at tegne sig.

Tag med til Køge, hvor arkitekt Jan Albrechtsen fra Tegnestuen Vandkunsten, der har været dybt involveret i projektet, vil fortælle om udviklingsplanen for Køge Kyst og vise rundt i det nyåbnede handelskvarter i Stationsområdet, blandt de første boligbyggerier og i de midlertidige byrum på Søndre Havn.

Program
Kl. 16.30: Teamleder i Realdania By & Byg Peder Lind Pedersen fortæller overordnet om projektet.
Kl. 16.45: Arkitekt Jan Albrechtsen fortæller om Køge Kysts udviklingsplan og viser rundt i Stationsområdet og på Søndre Havn.
Kl. 18.00: Ankomst til byrum på Søndre Havn. Peder Lind Pedersen runder af. Spørgsmål, dialog og en lille forfriskning.
Kl. 18.30: Arrangementet slutter.

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er nødvendig. Max. to pladser pr. medlem undtaget erhvervsmedlemmer.

Om Køge Kyst
Køge Kyst er et partnerskab mellem Køge Kommune og Realdania By & Byg om at udvikle en del af det centrale havne- og stationsområde i Køge. Den nye bydel strækker sig over 24 hektar jord og spænder over 20 år.
Læs mere her

Læs mere her