Arrangement er afholdt

BLOX og Dansk Arkitektur Center kl. 17

Torsdag den 7. februar, kl 17:00 - 19:00
Bryghuspladsen, 1473 København K (mødested ved hovedindgangen til DAC). Du kan parkere i BLOX Parkering (Vester Voldgade 129)

NB: Arrangementet kræver tilmelding

I 2018 åbnede BLOX på havnefronten i København, og lige siden har der summet af liv både foran og bagved bygningens blåtonede ruder. I BLOX kan man bo, spise, arbejde, netværke, lege, træne og se udstillinger. BLOX er nærmest et helt nyt kvarter midt i det centrale København.

BLOX-byggeriet er både blevet hædret og haglet ned, og med et anlægs- og byudviklingsprojekt af den kaliber er det helt naturligt, at det deler vandene. Til dette arrangement har du mulighed for at opleve BLOX med en af de centrale personer i bygherreteamet, projektchef Peter Fangel fra Realdania By & Byg, og evt. få be- eller afkræftet nogle af dine fordomme om det markante multihus.

Vi besøger blandt andet DAC – Dansk Arkitektur Center – der sammen med innovationsnetværket BLOXHUB er hovedaktør i BLOX. DAC er et førende globalt forum for arkitektur, byudvikling og design, som med de nye rammer i BLOX har fået mere plads at udfolde sig på og topmoderne udstillingsfaciliteter.

Program
Kl. 17.00 Introduktion til byggeriet ved projektchef Peter Fangel i mødelokalet Arena i BLOXHUB.
Kl. 17.30 Introduktion og rundvisning i DAC ved chef for projektfinansiering og forretningsudvikling i Dansk Arkitektur Center, Peter Bentzon.
Kl. 18.15 Vi ser og hører om den daglige drift af det fuldautomatiske p-anlæg under jorden med plads til 350 biler.
Kl. 18.35 Besøg i en af de i alt 22 lejelejligheder på toppen med terrasser og udsigt over byen og havnen.
Kl. 19:00 Arrangementet slutter.

Mødested
Foyeren til Dansk Arkitektur Center i DAC’s passage for foden af rulletrappen.

Praktiske informationer
Entré til Dansk Arkitektur Center er inkluderet i prisen (normalpris 110,-). DAC holder åbent til kl. 21 på dagen, så der er mulighed for at blive længere og se udstillingerne.

Aktuelle udstillinger
Ove Arup and the Philosophy of Total Design
Jørn Utzon - Horisont

Du kan parkere nemt og hurtigt i det fuldautomatiske p-anlæg under BLOX. Kør efter adressen ”Vester Voldgade 129”. Du kan læse mere om p-anlægget her

Tilgængelighed
Der er fuld tilgængelighed for alle i BLOX. Af praktiske hensyn hører vi gerne fra dig inden besøget, hvis du er kørestols- eller rollatorbruger. Kontakt os på tlf. nr.: 70 11 06 06 eller mail klub@realdaniabyogbyg.dk 

Om BLOX
BLOX er tegnet af den hollandske tegnestue OMA, finansieret af Realdania og bygget af Realdania By & Byg.
Læs mere her

 

Læs mere her