Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

BLOX, BLOXHUB og lejlighederne på toppen

torsdag den 9. december kl. 16:30 - 18:00
Verdensmålsbænken midt på Bryghuspladsen, Bryghusgade. Du kan parkere i BLOX Parkering (Vester Voldgade 129), 1473 København K
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Oplev den del af BLOX, som offentligheden ikke har adgang til, når projektchef Peter Fangel, der stod i spidsen for byggeriet, viser rundt i BLOXHUB og en af lejlighederne på toppen med udsigt over havnen og byens spir og tårne. Entré og omvisning i Dansk Arkitektur Center inkluderet.

I 2018 åbnede BLOX på havnefronten i København, og lige siden har der summet af liv både foran og bagved bygningens blåtonede ruder. I BLOX kan man bo, spise, arbejde, netværke, lege, træne og se udstillinger.

BLOX er både blevet hædret og haglet ned, og med et anlægs- og byudviklingsprojekt af den kaliber er det helt naturligt, at det deler vandene. 

Til dette arrangement har du mulighed for at opleve BLOX med en af de centrale personer i bygherreteamet, projektchef Peter Fangel, og evt. få be- eller afkræftet nogle af dine fordomme om det markante multihus.

Program
Vi mødes ved verdensmålsbænken midt på Bryghuspladsen.

Den første time af rundvisningen fortæller projektchef Peter Fangel om visionerne for BLOX, om Bryghuspladsen – en af Københavns vanskeligste byggegrunde – og den ny Lille Langebro. Vi besøger innovationsnetværket BLOXHUB og en af de i alt 22 lejligheder øverst oppe. Den sidste halve time viser projektleder Ingelise Andersson rundt i Dansk Arkitektur Center.

Herefter er der mulighed for at opleve Dansk Arkitektur Centers udstillinger på egen hånd. DAC holder åbent til kl. 21. Se aktuelle udstillinger

Praktiske informationer
Mødested: Verdensmålsbænken midt på Bryghuspladsen

Entré til Dansk Arkitektur Center er inkluderet i prisen. 

Tilgængelighed
Arrangementet er ikke egnet for dårligt gående eller kørestolsbrugere, da vi skal passere en del trapper.

Om BLOX
BLOX er tegnet af den hollandske tegnestue OMA, finansieret af Realdania og bygget af Realdania By & Byg i 2013-2017. BLOX er et nationalt og internationalt samlingspunkt, som engagerer mennesker i arkitektur, design og bæredygtig byudvikling. Det sker gennem udstillinger, events, forretningsudvikling og nye partnerskaber i hhv. Dansk Arkitektur Center og innovationshubben BLOXHUB. 
Læs mere om BLOX