Log ind

Indtast brugernavn og kodeord

Åbent hus i seniorbofællesskabet i Ringkøbing - AFLYST

lørdag den 26. september kl. 15:00 - 17:00
Engbakken, 6950 Ringkøbing

ARRANGEMENTET ER AFLYST.

Det sker for at bidrage til at forsinke og hindre spredning af smitte med coronavirus. 

Efter godt et års intensivt byggeri kan Realdania By & Byg slå dørene op til åbent hus i fremtidens seniorbofællesskab i Ringkøbings nye naturbydel.

Åbent hus lørdag den 26. september kl. 15-17
Arrangementet er gratis, kræver ingen tilmelding og alle er velkomne.

Kl. 15 er der velkomst ved Peter Cederfeld, adm. direktør i Realdania By & Byg, efterfulgt af taler ved Hans Østergaard, borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune, og Jesper Nygård, adm. direktør i Realdania. Talerne bliver gennemført udendørs, så husk paraply og praktisk tøj, der passer til vejret.

Efter talerne bliver det muligt at komme rundt i seniorbofællesskabets tre bygninger, hvor man opleve en bolig, kigge ind i værkstedet og grejskuret, komme igennem alle tre plan i fælleshuset og kigge ind i det fælles vaskeri. Vi glæder os til at se dig.

Dit besøg
Når du ankommer til seniorbofællesskabet, får du en rutebeskrivelse, som vi beder dig følge. Vi påskønner, at du ikke bruger mere end en times tid på dit besøg. På den måde kan vi sikre, at flest mulige kan komme ind og opleve ejendommen. Husk at holde afstand.

Parkering
Kør efter adressen Strandkanten 14, 6950 Ringkøbing, hvor der er parkeringsmulighed. Der er også en parkeringsplads ved den store sø i området, hvorfra der er 5-10 minutters gang til ejendommen. Desuden er det muligt at parkere langs Strandvejen – hovedadgangsvejen til hele Naturbydelen, hvor seniorbofællesskabet er opført. Følg skiltene og undlad venligst at køre ud i eller parkere i rabatterne.

Tilgængelighed
Seniorbofællesskabet er i 2-3 etager, så ejendommen er ikke egnet for kørestolsbrugere eller meget dårligt gående.

COVID-19
Vi følger sundhedsmyndighedernes anvisninger. Det betyder, at der maksimalt kan være 100 personer i seniorbofællesskabet ad gangen. Der må derfor forventes lidt kø, særligt i starten. Alle opfordres til at holde god afstand både inde og ude. Mød ikke op til arrangementer, hvis du er smittet eller oplever feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine eller ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem har COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme.
Spørgsmål? Kontakt os på klub@realdaniabyogbyg.dk eller 70 11 66 66.

Læs mere om seniorbofællesskabet i Ringkøbing

Bliv medlem af

Realdania By & Byg Klubben

- Træd ind i arkitekturhistorien

Læs mere her