Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()
Hindsgavl Slot

ONLINE: Bag murene på Hindsgavl Slot

fredag den 27. oktober kl. 14:30 - 15:30
Online,
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Lad restaureringsarkitekt Dorthe Bendtsen tage dig med indenfor i et af Danmarks mest helstøbte herregårdsanlæg: Hindsgavl Slot. Hør om slottets arkitektur og storslåede komposition.

Oplev stuerne, der ligger en filade i al deres stemningsmættede lyse 1700-tals-pragt med gyldne lysekroner, kaminer og marmoreringer.

Besøg avlsgården, hvor Exners Tegnestue har transformeret de tidligere stalde til moderne hotelværelser i en rå, nordisk stil og agerumsladen til en mægtig multisal, der i dag danner ramme om store middagsselskaber, koncerter, konferencer og nytårskur.

Hindsgavl Slots historie går 800 brogede år tilbage i tiden. I dag ejer Realdania By & Byg ejendommen og har siden 2003 gennemført en omfattende restaurering og transformation af både slot, avlsgård og udearealer. Ejendommen bruges i dag til hotel og konferencevirksomhed.

Rundvisningen vil have fokus på slottets og anlæggets arkitektur samt transformationen af avlsgården. Deltagere har mulighed for at stille spørgsmål undervejs via chat-funktionen.

Program
Kl. 14.30 Realdania By & Byg Klubbens Nina Andersen byder velkommen.

Kl. 14.35 Arkitekt Dorthe Bendtsen viser slottet og avlsgården frem ledsaget af gode historier. Du kan stille spørgsmål undervejs i chat-funktionen.

Kl. 15.30 Arrangementet er slut.

Sådan deltager du
Før rundvisningen (og senest kl. 13 på selve dagen) modtager du et link, som rundvisningen bliver streamet på. Vi sender live fredag den 27. oktober kl. 14.30-15.30. Udsendelsen kan ses af tilmeldte frem til og med den følgende dag.

Mangler du et link til rundvisningen?
Eller har du andre spørgsmål, så kontakt os på klub@realdaniabyogbyg.dk eller ring 70 11 06 06.

Sådan deltager du
På dagen for rundvisningen modtager du et kodoeord, som giver adgang til at se rundvisningen på www.realdaniabyogbygklubben.dk/oplev-hjemmefra
Se med når vi sender live kl. 14.30-15.30, og stil spørgmål undervejs. 

Se rundvisningen, når det passer dig
Onlinerundvisningen bliver optaget og kan ses af tilmeldte i op til 24 timer efter, at vi har sendt live.

Har du spørgsmål om onlinerundvisninger?
Find svar under kundeservice eller kontakt os på klub@realdaniabyogbyg.dk  / Telefon 70 11 06 06

Arrangementer til dig