Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()
Hindsgavl Slot

Bag murene på Hindsgavl Slot

fredag den 8. april kl. 13:30 - 15:00
Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Oplev Hindsgavl Slot - et helstøbt arkitekturhistorisk herregårdsanlæg. Restaureringsarkitekt Dorthe Bendtsen viser rundt i slottets fredede bygninger og i de gamle ko- og svinestalde, som er gennemrestaureret og transformeret til smukke, rustikke hotelværelser.

Hindsgavls historie går mere end 800 år tilbage, men det nuværende slot er opført i 1784-85 i klassicistisk stil. Hindsgavl er et helstøbt arkitekturhistorisk herregårdsanlæg, der står som et vidnesbyrd om de danske herregårdes rolle og udvikling i århundreder.

Sammen med restaureringsarkitekt Dorthe Bendtsen ser vi på den transformation, slottets fredede bygninger har gennemgået - især de seneste 15 år, hvor Realdania By & Byg har stået for en omfattende restaurering, der skulle revitalisere det fredede kulturmiljø.

Avlsbygningerne, som helt frem til 2005 var hjemsted for slottets svin og malkekvæg, er i dag indrettet til moderne hotelværelser med en karakteristisk fritstående brusekabine i røde teglsten, rå vægge i grove genbrugstegl, lyse sandstensgulve og lofter i et bølget hvælv, som fastholder stemningen af stald.  

Den enorme lade danner i dag ramme om store middagsselskaber, koncerter, konferencer og nytårskur.

Læs mere om Hindsgavl Slot

Program
Kl. 13.30 Rundvisning i slotsbygningen, laden, avlslængerne og et af hotelværelserne ved restaureringsarkitekt Dorthe Bendtsen. Vi anvender audio guides (trådløse høretelefoner), så det er muligt at holde god afstand uden at det er på bekostning af lyden.
Kl. 15.00 Arrangementet slutter.

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er nødvendig. Max. to pladser til klubpris pr. klubmedlem undtaget erhvervsmedlemmer.