Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

LIVE: Erik Christian Sørensens hus efter restaureringen

mandag den 22. marts kl. 12:30 - 13:15
Online,
NB: Arrangementet kræver tilmelding

LUKKET FOR TILMELDING

Oplev et ukendt mesterværk fra dansk arkitekturs guldalder, når arkitekt Frants Frandsen tager medlemmer af Realdania By & Byg Klubben med indenfor i det nyrestaurerede Erik Christian Sørensens eget hus på en live onlinerundvisning.

Erik Christian Sørensens eget hus var et af de første huse i landet, der afspejlede tidens nye internationale arkitektursprog fra USA med flydende rum. Huset er præget af en rytme og konstruktiv klarhed tillige med at være uhyre elegant i sin rumlige udformning og detaljering. Oplevelsen af huset begynder med ankomsten gennem en port, og præget af et raffineret tæt samspil hus og have imellem.

Realdania By & Byg købte huset i 2019. Siden har håndværkere arbejdet ude som inde med at restaurere det ikoniske hus opført af og til Erik Christian Sørensen i 1954-55. Huset står meget originalt og nu igen også med de oprindelige farvenuancer, overflader og planløsning.

Program
Arkitekt Frants Frandsen har stået i spidsen for restaureringen af huset. På denne live online rundvisning tager han deltagerne med rundt i huset og haven, der er tænkt i stærkt samspil. Hør om husets historie, om restaureringen og om den raffinerede arkitektur. Deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Sådan deltager du
Før rundvisningen (og senest kl. 12 på selve dagen) modtager du et link, som rundvisningen bliver streamet på. Udsendelsen kan ses af tilmeldte frem til og med den følgende dag.

Mangler du et link til rundvisningen?
Eller har du andre spørgsmål, så kontakt os på klub@realdaniabyogbyg.dk eller ring 70 11 06 06. 

Erik Christian Sørensens eget hus
Erik Christian Sørensens eget hus er et pionerarbejde blandt efterkrigstidens parcelhuse og et stærkt personligt udtryk for et modernistisk arkitektursyn udført i træ.

Læs mere om Erik Christian Sørensens eget hus