Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

LIVE: Fremtidens seniorbofællesskab - online rundvisning

onsdag den 11. november kl. 12:00 - 12:45
Online, Livestreaming
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Havtorn vender op og ned på klassiske bofællesskaber med private boliger omkring et fælleshus i midten. En indretning, som først og fremmest indbyder til lejlighedsvise ”festfællesskaber”. I Havtorn er 14 lejeboliger på 50-120 m2 og en række fællesfaciliteter blevet blandet og fordelt på tre bygninger i 2-3 etager, som danner en fællesplads i midten, hvorfra der er direkte adgang til den skønne omkringliggende vestjyske natur. Fra fællespladsen er der også adgang til alle fællesfaciliteterne: et orangeri, et værksted, et vaskeri, et grejskur til fx cykler og vandsportsudstyr, en solterrasse mod vest, samt et fælleshus med køkken, alrum, gæstebolig og bibliotek/lounge fordelt på tre etager med udsigt til naturen og fjorden.

Sæt dig til rette bag skærmen, og oplev det hele, når vi viser rundt i ”Havtorn”. Undervejs hører du også om Realdanias initiativ bag byggeriet, der skal sætte gang i udviklingen af seniorbofællesskaber over hele landet, overvejelserne om udformningen af de fysiske rammer for fællesskabet og selve organiseringen af bofællesskabet. 

Program

12.00 Rundvisning i Havtorn – Fremtidens seniorbofællesskab ved projektleder Jørgen Søndermark, Realdania By & Byg. 

12.30 Mulighed for at stille spørgsmål.

12.45 Arrangementet er slut.

Sådan deltager du

Alle interesserede kan tilmelde sig, og det er gratis at være med.

Om morgenen/formiddagen før rundvisningen begynder, modtager du et link, som du skal klikke på for at se rundvisningen.

Rundvisningen bliver streamet live fra kl. 12.00 til 12.45 og vil efterfølgende blive sendt ud til alle tilmeldte, som herefter har adgang til optagelsen indtil torsdag den 12. november kl. 12.

Det er den anden online rundvisning med Realdania By & Byg Klubben. Deltagelse er gratis, men til gengæld vil vi gerne høre om din oplevelse bagefter. Dagen efter arrangementet sender vi dig en e-mail med et par spørgsmål til din oplevelse. 

Har du spørgsmål?

Skriv til os på klub@realdaniabyogbyg.dk eller ring 70 11 06 06

Arrangementer til dig