Log ind

Log ind info

AFLYST - Slangen på Bispebjerg Bakke - kl. 15

onsdag den 30. september kl. 15:00 - 16:30
Bispebjerg Bakke 18D. Vi mødes ved legepladsen ved indgangen til opgang 18D og 18E (første indkørsel efter Lersøparken), 2400 København NV
NB: Arrangementet kræver tilmelding

ARRANGEMENTET ER AFLYST

Bebyggelsen Bispebjerg Bakke i Københavns Nordvestkvarter rummer 135 eksklusive lejeboliger fordelt på 11 huse - bygget med respekt for omgivelserne, udført i naturmaterialer og formgivet i hånden. 

Det høje håndværksmæssige ambitionsniveau kommer til udtryk i detaljer som de nøje sammenflettede mursten og det håndlavede kobbertag. Formgivningsmæssigt er husene tænkt som en helhed. Tre porte binder husene sammen og skaber en enklavefornemmelse, der understøtter følelsen af tryghed og fællesskab. 

Desuden har bebyggelsen en nærmest skulpturel fremtoning: Taget følger grundens naturlige fald, og husenes organisk buede facader giver associationer til Gaudi og Rudolf Steiner.

Bispebjerg Bakke var - da etageejendommene i sin tid blev opført - et utroligt moderne og fremsynet boligbyggeri, hvis kvaliteter stadig er uantastede. Vurder selv, når vi sammen med arkitekt Dorthe Bendtsen besøger området og tager et kig ind i en af de skævt udformede lejligheder.

Program
Kl. 15.00 Vi mødes ved legepladsen ved indgangen til opgang 18D og 18E (første indkørsel efter Lersøparken). Her indleder arkitekt Dorthe Bendtsen sin fortælling om Bispebjerg Bakke.
Kl. 15.20 Vi bevæger os rundt om Slangen og gør 5 stop undervejs, hvor Dorthe Bendtsen fortæller.
Kl. 16.00 Vi tager et kig ind i en lejlighed.
Kl. 16.30 Arrangementet slutter.

Tilmelding
Der er begrænset antal pladser, og tilmelding er nødvendig. Max. to pladser til klubpris pr. medlem undtaget erhvervsmedlemmer.

Kom trygt på rundvisning med Realdania By & Byg Klubben
Vi følger myndighedernes anbefalinger og retningslinjer og vil med en række nye tiltag skabe trygge rammer for vores deltagere: Vi har nedjusteret deltagerantallet på hver rundvisning og tilpasser, hvor det er nødvendigt, indholdet, så vi kan sikre god afstand mellem deltagerne. Vi indkøber tourguide-hovedtelefoner for at kunne efterleve dette og samtidig sikre den bedst mulige oplevelse. Vi vil desuden have skærpet opmærksomhed på god håndhygiejne.

Om Bispebjerg Bakke
Bispebjerg Bakke blev opført i 2004-2006 i et samarbejde mellem Realdania By & Byg og Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn. Selve bebyggelsen blev udviklet og tegnet af billedkunstneren Bjørn Nørgaard i samarbejde med Boldsen & Holm Arkitekter. Grundtanken var, at kunsten skal påvirke samfundet, og at det, som vi omgiver os med, har indflydelse på vores livsglæde. Byggeriet har siden modtaget flere priser. 
Læs mere om Bispebjerg Bakke