Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

Billet til åbent hus på Bent Madsens Gård kl. 14.00

fredag den 21. august kl. 14:00 - 15:00
Dreslettevej 5, 5683 Hårby
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Video: Kom med til Bent Madsens Gård i Dreslette

Efter en omfattende restaurering kan Realdania By & Byg endelig slå dørene op til den fynske firlængede bondegård, Bent Madsens Gård, der endnu står med den oprindelige sulekonstruktion.

Grundet corona-pandemien beder vi dig dog om at købe en billet før dit besøg. Billetten er gratis men hjælper til, at vi kan sikre en sikker og god oplevelse for alle dagens besøgende. Du skal købe en billet pr. besøgende.

Vi glæder os til at se dig. 

Når du besøger ejendommen
Når du kommer til gården, får du en rutebeskrivelse, som vi beder dig følge. Vi vil gerne bede dig om ikke at bruge mere end en times tid på dit besøg. På den måde kan vi sikre, at flest mulige kan komme ind og opleve gården. Og husk at holde afstand.

Parkering
Der er parkering på marken umiddelbart over for gården. Følg skiltene og undlad venligst at parkere i vejsiden af hensyn til de omkringboende og øvrig trafik. 

Tilgængelighed
Bent Madsens Gård er ikke egnet for kørestolsbrugere eller meget dårligt gående, da en tur rundt indebærer både en ujævn pigstensbelægning, høje dørtrin, trappetrin og smalle døre. 

COVID-19
Vi følger sundhedsmyndighedernes anvisninger. Mød ikke op til arrangementer, hvis du er smittet eller oplever feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine eller ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem har COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme.

Spørgsmål: Kontakt os på info@realdaniabyogbyg.dk eller 70 11 66 66.

Læs mere om Bent Madsens Gård