Anbefal Realdania Byg Klubben og få en gave

Del din interesse for bygningskultur og arkitektur. Som medlem af Realdania Byg Klubben modtager du en gave, hvis du hverver et nyt medlem.

Få din ven til at skrive dit navn og din adresse i "Notat feltet" ved indmeldelse i Realdania Byg Klubben - så kvitterer vi med at sende dig Realdania Bygs udgivelse om Arne Jacobsens eget sommerhus som gave.

Udfyld formularen nedenfor og vælg et billede, du ønsker at sende med anbefalingen. 

Udfyld formularen

Dit navn
Din e-mail
Modtagers e-mail
Vælg et billede

Besked
Send kopi

'Arne Jacobsens eget sommerhus' af Kjeld Vindum

Ved Sejrøbugten ligger det sommerhus, som Arne Jacobsen opførte til sig selv og familien i 1937. Arkitekturen er nøje tilpasset det omkringliggende landskab og afspejler en række af de værdier, som den nordiske fortolkning af modernismen senere skulle blive kendt for.

Sommerhuset har kulturhistorisk betydning som ideologisk frontløber for en ny arkitektonisk retning. Samtidigt afspejler sommerhuset en ambitiøs Arne Jacobsen, som er godt i gang med karrieren. Og med sommerhuset i Gudmindrup Lyng skaber han et helstøbt arkitektonisk værk af international karat - et ikon.

I hæftet føres læseren gennem huset af arkitekt og forfatter til det største danske værk om Arne Jacobsen, Kjeld Vindum. Vindum lader huset og Jacobsens vision udfolde sig og sætter samtidig huset i forhold til andre og senere af Jacobsens værker.
 
Hæfte på 32 sider rigt illustreret med fotos og illustrationer.

Login

Indtast brugernavn (din emailadresse) og kodeord.
Dit bruger navn eller kode er forkert
Brugernavn
Kodeord
 
Jeg har glemt mit password
Læs mere her